Info
10.09.2011.
19:40
Na zgradi Demokratskog saveza Hrvata u Subotici ispisani su ćirilični grafiti "Srbija" i četiri slova S.
  • Srki

    11.09.2011 09:04
    Ovo je samo uništavanje tuđih stvari,jer je zaprljan zid.Ovo nije incident na nacionalnoj,rasnoj i verskoj mržnji,jer je ovo zemlja Srbija i 4 ocila su simbol naše zemlje.Isto tako kada bi neko na Srpskom udruženju u Hrvatskoj nacrtao šahovnicu na zidu...Ono je Hrvatska i šahovnica je njen simbol...Problem je kada,što neko reče,izlupaju automobil iz Srbije u HR ili napadnu povratnike u HR...Ovo je obično šaranje po zidovima i nije za vest!
  • semtex

    11.09.2011 08:16
    ???
    Meni su kucu spalili,ubili dedu,16 komsija svi stariji od 70god,i pobili sve zivotinje koje su nasli na imanjima,ostavili su grafite "srbe na vrbe",1 gardijska,U...mislite da je neko odgovarao???
  • Eeeeeee

    10.09.2011 23:52
    jbg sad. pa i na mojoj kući su četiri ocila i krst pa me niko nije pitao jesam li srbin il hrvat. kanite se ćorava posla i ne pravite od muve slona. to nije vest. vest je kada gradjani hrvatske unište kola čoveka iz srbije koji je došao da provede godišnji odmor. ili vas to ne zanima?
  • Milica

    10.09.2011 21:36
    Ispravka, na zgradi DSH-a (još beznačajniji zid.)
  • Milica

    10.09.2011 21:34
    "Incident" Pa zašto pravite od muve slona? Huligana ima svuda i biće ih uvek. I sad zato što su, verovatno, dva glupa maloletnika šarala malo sprejom (pa makar i bila Hr.ambasada u pitanju), a da ne znaju ni šta znače simboli koje šaraju niti imaju neki jasan cilj i razlog zašto to rade, mediji lepo naduvaju i nacionalna netrpeljivost i sve gluposti u ovoj zemlji nikad nece prestati. Zašto ovo ne može da ostane slučaj na lokalnom nivou, bez naduvavanja? Policija neka pronađe počinioce i adekvatno ih kazni, grafit će se obrisati i mirna Bačka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna