Grafiti na zgradi hrvatske stranke

Na zgradi Demokratskog saveza Hrvata u Subotici ispisani su ćirilični grafiti "Srbija" i četiri slova S.
Na zgradi Demokratskog saveza Hrvata u Subotici ispisani su ćirilični grafiti "Srbija" i četiri slova S. Incident, koji se dogodio protekle noći, policiji je prijavio je predsednik Demokratskog saveza Hrvata Petar Kuntić.

Policija je odmah izašla na mesto događaja i izvršila uviđaj.

Prema objašnjenju MUP-a, na fasadi zgrade DSH je ispisan grafit Srbija, a četiri slova "S" na njenim vratima.

Policija je protiv nepoznatih počinilaca podnela prijavu zbog krivičnog dela "uništenja i oštećenja tuđe stvari."
  • Srki

    11.09.2011 09:04
    Ovo je samo uništavanje tuđih stvari,jer je zaprljan zid.Ovo nije incident na nacionalnoj,rasnoj i verskoj mržnji,jer je ovo zemlja Srbija i 4 ocila su simbol naše zemlje.Isto tako kada bi neko na Srpskom udruženju u Hrvatskoj nacrtao šahovnicu na zidu...Ono je Hrvatska i šahovnica je njen simbol...Problem je kada,što neko reče,izlupaju automobil iz Srbije u HR ili napadnu povratnike u HR...Ovo je obično šaranje po zidovima i nije za vest!
  • semtex

    11.09.2011 08:16
    ???
    Meni su kucu spalili,ubili dedu,16 komsija svi stariji od 70god,i pobili sve zivotinje koje su nasli na imanjima,ostavili su grafite "srbe na vrbe",1 gardijska,U...mislite da je neko odgovarao???
  • Eeeeeee

    10.09.2011 23:52
    jbg sad. pa i na mojoj kući su četiri ocila i krst pa me niko nije pitao jesam li srbin il hrvat. kanite se ćorava posla i ne pravite od muve slona. to nije vest. vest je kada gradjani hrvatske unište kola čoveka iz srbije koji je došao da provede godišnji odmor. ili vas to ne zanima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.