Info
28.09.2011.
08:58
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je Blicu da će policija oštro reagovati ako bude napadnuta tokom Parade ponosa i da je zatražio od organizatora te manifestacije i stranih institucija koje ih podržavaju pomoć u opremanju policajaca.
  • janko

    29.09.2011 06:21
    gljivica pacic
    a za koji k.... onda postoji policija, treba je rasformirati ako nece da obavlja svoje radne zadatke
  • Richard Rublev

    28.09.2011 10:57
    Inicijativa...;)
    Ja ne pripadam homoseksualnim aktivistima. Ja ne pripadam ni raznim novovremenskim fašistima. Medjutim od ove dve grupacije, homoseksualke nisu agresivni, a fašisti jesu. Pošto nisam u Srbiji, a da bih zaštitio ostatak moje porodice od mogućeg fašističkog maltretiranja, ja ću bez lica i ličnih podataka da se slikam go i tu fotografiju ću da pošaljem fašistima u pismu sa sledećom porukom: "EVO VAM K****. SJAŠITE VIŠE!" Da sam u Srbiji uradio bih to sa punim imenom, prezimenom i licem. Pozivam Vas da se oduprete toj agresiji. Srećno!

    P.S. Nisam nepravoslavan.
    P.S.S. Možda nije loša ideja i u slučaju političara? Mislim svih redom...:)
  • www

    28.09.2011 10:23
    Budala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna