Info
21.10.2011.
10:56
Učenik četvrte godine paraćinske gimnazije R.A. (18) juče je oko 11 i 30 časova ispalio jedan hitac u zid učionice u toku odmora.
  • 21.10.2011 16:18
    "zajedno u buvaru na smenu da ih gUze"
    Ti si bolestan, kao i svi kojima pada tako nešto na pamet kao metod kažnjavanja. Sve i da si napisao "gAze" opet je bolesno. Takve kao što si ti i tebi slične treba poslati na posmatranje.
    Učenik uneo pištolj u školu-pozivaju na linč???!!! Nasilje, nasilje, nasilje, nasilje....čovek ništa drugo ne može da čuje i vidi sem nasilja.
    Da li se još neko čudi odakle mu ideja i želja da unese pištolj u školu?
  • pawlle

    21.10.2011 13:56
    "Mislim da ovaj događaj ne zavređuje posebnu pažnju, nemojte da me preslišavate. Policija sve zna pa neka vam kaže", rekla je direktorka ove gimnazije Snežana Dačić, koja nije smatrala da je posebno bitno da učenik može da unese oružje u školu. kakva BUDALETINA OD DIREKTOKE PA TREBA JE ZAJEDNO SA TIM IDIOTOM U LUDNICU
  • ns

    21.10.2011 12:57
    čuj gimnazijalac više kriminalac, a otac? valjda bi i otac rame uz rame trebao da odgovara pa zajedno u buvaru na smenu da ih guze, za primer da se ne ponovi. čuj pištolj, u školi. kao crnci u bronksu, kukala nam majka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna