Info
22.08.2012.
18:24 > 18:28
Plan vanrednih mera za ublažavanje posledica suše koje predviđaju oslobađanje poljoprivrednih proizvođača određenog broja obaveza prema državi, usaglašen je na večerašnjem sastanku premijera Srbije Ivice Dačića i resornih ministara.
  • Begečka nana

    23.08.2012 07:22
    Pa, majku mu, stari Egipćani su navodnjavali, pa Rimljani, pa sve ostale stare civilizacije. Izgleda da je posle Marije Terezije ovde civilacija rekla ZBOGOM!
  • Poljoprivrednik

    23.08.2012 07:14
    koga ovi varaju
    Neka mi samo objasne za čega smo do sada plaćali nadoknade za navodnjavanje i odvodnjavanje kada u mom kraju niti navodnjavaju niti odvodnjavaju. Oslobodili su nas plaćanja poreza na zemlju a uveli nadoknadu za navodnjavanje i odvodnjavanje. Sada nas oslobađaju od toga a uvešće nadoknadu za zaštitu životne sredine. U stavi, baš to mi je i stiglo neki dan ali na kuću. Ovi baš misle da su narod ovce za šišanje. Jedino što mislim da je narodu prekipelo plaćanje silnih nameta za nešto što ne postoji. Pa da vidimo kako će se završiti. Bolje uvedite veće stope poreza za ove poslanike sa basnoslovnim platama
  • Сремац

    22.08.2012 23:40
    ЦИРКУС ЗВАНИ СУША
    У земљи Србији већ дуже време се не чује реч МЕЛИОРАЦИЈЕ,или макар један део те науке - НАВОДЊАВАЊЕ.Стручњаци ћуте,канали су загађени,паори немају новаца и то тако иде,иде...Шездесетих-седамдесетих година прошлог века био је новосадски гигант,светски познат и признат у тој области фирма - ДТД.Која је улога ВОВОДИНА ВОДА у целој овој причи о суши.Па није ваљда, осим збрињавања кадрова познатих странака, само одбрана од поплава једина делатност ове фирме.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna