Info
21.01.2013.
06:36
Pokrajinski ombudsman ocenio je da su odredbe predugovora kojim se najavljuje međudržavni sporazum i ugovor s kompanijom Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u suprotnosti sa zakonima Srbije.
  • ZoranNS

    21.01.2013 09:07
    Po Ustavu, nije po Ustavu
    Ala je taj Ustav čudan, sve se može u korist lopova, bitno je da su na vlasti, očito da je vlada i Dinkić iznad Ustava, ako treba izglasaće to i Skupština nije nikakav problem. Onih 20 posto mačku o rep, u NIS-u imamo 49 posto pa nemamo nikakva prava. Obmana, prevara na duge staze.
  • TT

    21.01.2013 08:38
    dalje šape
    od naših džepova dinkiću!

    I koja je to sramota kada se Vlada u zvaničnom saopštenju prepucava sa nekom strankom i ima takav dnevnopolitički ton...
    taman kada čovek pomisli da vi nacionalisti ne možete biti bedniji i jadniji, vi nam ponovo dokažete da smo pogrešili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna