Info
22.11.2013.
07:19
U Opštoj bolnici u Užicu zabranjen je prijem novih pacijenata zbog pojave smrtonosne bakterije klostridijum dificile na ortopediji i internom odeljenju, saznaje "Blic" u Ministarstvu zdravlja.
  • 22.11.2013 12:29
    I sta ?Ko je Odgovoran?Ko je kriv??????Hoce li samo proci na ovome...saopstavanju informacije?Ta uzicka bolnica je leglo zaraze,prljavstine,mita i korupcije...To je se pretvorilo u jednu baru punu gliba i blata...NA TEZGU KO DA VISE...Sve smrdi i zaudara,ne samo u fizuckom obliku vec u odnosu na pacijente...Osnivaju u bolnici neke ogranke crkve..kao mole se doktori bogu i klanjaju..a novcanice im iz dzepova vire...niti humanosti ,niti ljubaznosti.niti nista od hipokrateve zakletve!Inace ja sam iz Uzica...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna