Info
11.03.2014.
08:56 > 09:05
Veterinarska inspekcija nije kontrolisala kvalitet mesa za koje se pretpostavlja da je meso uginulih životinja, zato što je u pitanju ilegalan promet u nelegalnom objektu, rekla je načelnica veterinarske inspekcije Sanja Čelebićanin.
  • Zemlja cuda

    11.03.2014 15:49
    To meso je lekovito,kao ona voda iz Uzicog jezera.
  • KOmša

    11.03.2014 11:25
    Nisu nadležni...
    Javnost skonta katastrofalnu stvar sa mesom,... inspekcije nisu nadležne... da zovemo vojsku?
    Izbegavanje odgovornosti zahvaljujući besmislenim propisima i regulativama koje ne definišu kvalitetno poslovanje institucija odavno postoji i svaki dan se vidi na delu.
    Inspekcije nisu nadležne, policija nije nadležna, sud nije nadležan...
    Kad narod pojede sve to loše meso onda će problem biti rešen, a inspektori čisti bez odgovornosti.
  • 159

    11.03.2014 10:16
    Ако имате храбрости и образа
    Скупите .уда и отиђите код Матијевића!!!
  • samuilo

    11.03.2014 10:07
    @inspekcija mesa
    Sanja:"Pecat..."
    A di je pecat?

    Ovo mi lici na predizborni ePePeVe, posto je osumnjiceni prodavac
    crkotina njihov "drug clan".
  • 11.03.2014 09:27
    Hm!
    Gospodjo Sanja, imali smo mi vasih izjava i kad je bila afera sa mlekom, niste se bas proslavili....

    Ako je to ILEGALNA prerada u ilegalnom objektu za PRERADU, kako se onda zove to sto cela Srbija kolje, susi, preradjuje a i prodaje meso? Legalno?

    A sta se tice ziga, objasnite mi kako ja da znam da li je stoka imala zig ako je svinja rasparcana u sto komada a govedo u hiljadu?
  • Zabrinuti

    11.03.2014 09:20
    Poštovana, to što vi kontrolišete kroz papire je mrtvo slovo na papiru, od silnih podataka smuči se svakom ko treba da odradi kontrolu. Dalje, šta meni koji udjem u mesaru garantuje neki žig na mesu ako ga uopšte ima? Pa taj žig je zamrljan ništa se ne razaznaje, može biti dečiji pečat sa nacrtanim Pepa prasetom. I zašto ne ispitujete laboratorijski svo meso u prometu ljudi to kupuju??, otkuda mi potrošači da znamo da je neki prodajni objekat nelegalan gde to piše pa da ne kupujemo tamo hranu??, I posebno kako nelegalan objekat uopšte može da se pojavi da radi??? Koje su to "odgovorne" državne inspekcije koje su ustrojene za mandata ove vlade koja se svim silama bori da produži ovu agoniju kojoj su građani Srbije izloženi poslednjih 2 godine, koji apsolutno ništa pozitivno nisu uradili za građane ove Srbije nego samo za sebe lično!! Sa ovim što jedemo Brate slogan bi trebao da bude: Svom snagom u grob!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna