Info
26.04.2014.
12:54 > 19:12
Ministarska mesta u okviru Socijalističke partije Srbije dobili Ivica Dačić (ministar spoljnih poslova), Aleksandar Antić (ministar energetike i rudarstva) i Snežana Bogosavljević (ministrka poljoprivrede).
  • 27.04.2014 09:01
    i svi se kaju i ne bi glasali za sns i sps više nikad, a tek oni što nisu izašli na izbore su najgori. svi su spremni da bacaju u vodu svoje godine zivota tek tako. sad opet cutanje 4 duge godine
  • JAZZ

    27.04.2014 07:37
    I onaj Velja opet neki ministar...uvek treba nekoga imati za psovanje i šutanje novinara,,,
  • boco

    26.04.2014 21:43
    po menmi jedna totalno izbezumljena i bezvezna vlada, izmesana s brda s dola. malo ko je kompetentan za ono sto je ministar, mihajlovickja moze da bude ministar za bilo sta samo da je ministar, mogo je staviti i za ministra sporta nema veze, antic isto, sta ce tu vulin, veljo ilic, sve isluzeni tipovi i kadrovi koji se vrte u krug, a pogotovo rasim ljajic ljigavac koji moze sa svima samo da je tu.
    a o nasoj maji i da ne pricam
    JEDNA VELIKA SRAMOTA I SMIJURIJA
  • PericA

    26.04.2014 19:18
    Ocekivano
    Ovo je bilo za ocekivati jer naprednjake je na vlast doveo SPS 2012to nikako netreba zaboraviti. Znaju i naprednjaci da ovo sto se desilo na proslim izborima nikad vise nece da se ponovi u tom obliku i zato saveznike treba odrzati na okupu.Sto se tice sledecih izbora sigurno glas nece dobiti naprednjaci nego neka RADNICKA PARTIJA DOSTA JE BILO.
  • @Deks

    26.04.2014 18:26
    Mogu li da pitam
    Koja je to oblast koja Vojvodinu i njene žitelje više zanima od poljoprivrede i šta je loše u tome što kadrovi iz Vojvodine se imenuju na takva mesta?
    Imate li predsednika skupštine RS iz Vojvodine? Nije li Vlada odgovorna Skupštini? Imate li guvernera Narodne banke Srbije? Sva lova ove države je pod kontrolom vojvođanskog kadra. Tu vam je i Mirović, samo što nije... Čanak se doduše izborio za autonomiju, Kostreš će se tek izboriti u sledećim trgovinama. Jest da se mala Jerkova negde zagubila pa je nema, ali vratiće se jednog dana, a možda i pre.
    Koga bi Vi još i gde postavili? Možda jedino još doktrora Petrovića, ali bez Pajtića? Ili onog Elezovića?
    Pa vi, čoveče, niste u stanju da sastavite gradsku vlast bez preletača, onih koji kupuju glasove, krčme gradsku imovinu i sad se pitate ima li još šta i u republici za takve.
    Sredite sopstveni atar, selektujte sopstvene kadrove, odnegujte ljude od integriteta i sa pedigreom i onda se javite.
  • jole

    26.04.2014 17:41
    E moj Grujo nekima ipak dodje iz dupeta u glavu a vecini ostane tamo gde je I do sada bila mislim na pamet.
  • mile

    26.04.2014 17:39
    Mnogi se vec kaju a mnogi ce se kajati zbog glasanja, jer ce se kola slomiti naj vise na njihovoj plitkomislecoj glasackoj masini koja vec sada polako crkava a sta ce tek biti za godinu ili dve .Da li ce DS opet biti kriva.
  • @Crni - gruja

    26.04.2014 16:43
    Razmislite
    Ocigledno je da od Vas nista ne zavisi pa utoliko pre to kome ste Vi dali Vas glas je samo vas problem.
    da ste racionalnije mislili mozda bi bolje uradili.
  • Deks

    26.04.2014 16:23
    Šta je ovo Vojvođani su u vladi samo sposobni da budu ministri poljoprivrede i nizašta drugo?
  • ...

    26.04.2014 15:59
    Tako nam i treba
    Sa svim ovlim likovima Srbija je treca po siromastvu i mi i dalje glasamo za njih!

    Nismo bolje ni zasluzili. Ovaj narod je tupav.

    http://www.021.rs/Info/Srbija/Srbija-treca-po-siromastvu.html

    Direktori, odbornici, ministri i (kvazi)politicari napinuse svoje dzepove, svi su kupili stanove, automobile, jahte, dzipove..zaduzuju zemlju a mi i nasi praunuci cemo sve to njihovo lepo otplacivati.
  • VV

    26.04.2014 15:02
    Užasno mi se svi gade na političkoj sceni,a naročito ovaj slobin.....
  • crni

    26.04.2014 14:51
    gruja
    Dacicu zbog tebe i tvojih pulena smo dali glasove naprednjacima samo da vas vise ne vidimo i da se sklonite sa politicke scene Srbije i iskreno ja sam razocaran ne znam kako drugi ali me je Vucic stvarno razocarao sto se vas SPSovaca tice.Dacicu ni ti nebi trebao da se prihvatis ali nikakoooo aa ja cu sledeci put razmisliti dali cu glasati za naprednjake.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna