Info
26.04.2014.
14:10
Aktivisti zrenjaninskog udruženja "Naš grad - naša stvar" organizovali su danas besplatnu "imunizaciju na arsen", kako bi zaštitili građane od toksičnih materija u pijaćoj vodi.
  • vax

    23.08.2016 00:30
    Da li je moguće
    Da ljudi kao ovcenidu na vakcinaciju????? Da li se pitaju ŠTA im se direktno servira u krvotok? Odakle su vakcine? Koju kontrolu su prošle? Koje su nuspojave? Ja ne verujem da smo glup narod,ne,ne. Budala korumpiranih ima i zarad novca sve će prodati o da,ali ljudi,vi što vam nude ....uključite mozak.
  • 26.04.2014 17:42
    nema čak ni komentara
    Ljudi, da li je moguće da je problme pijaće vode u Zrenjaninu nerešiv? Već deset godina traje agonija stanovništva tog grada i okoline, zar je moguće da pored silnih stručnjaka za pisanje projekata ama baš ni jedan ne može da se odnosi na problem rešenja vodosnabdevanja u najvećem banatskom gradu? A kad se južnije malko zamuti vodica, odmah je vanredno stanje. Šta je, ne zaslužuje ova vest više ni komentare? Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna