Info
27.04.2014.
07:38
Beogradska policija uhapsila je trojicu navijača Partizana koji se sumnjiče da su u beogradskom naselju Železnik pretukli policajca N.P. (27) u civilu, rekao je predstavnik Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić.
  • Lazarevic

    30.04.2014 08:28
    Lecenje u ludari i sluzbene beleske kod bolesnika
    U "Tabloidu" postoji podatak da su neki danasnji nacelnici PU i komandiri PI lezali u bolesnickim krevetima psihijatrijske bolnice lececi se od dusevnih bolesti. Neki od njih su i kaznjavani praviosnaznim sudskim presudama za zlostavljanje i mucenje.
    Ono sto ja znam iz prakse jeste da policija koristi dusevne bolesnike da protiv postenih i normalnih ljudi sastavlja sluzbene beleske, jer samo dusevni bolesnici mogu da ocrne postene i normalne ljude. Tako napreduju pa od obicnog milicionera postane inspektor za suzbijanje droge koji preti svim ljudima da ce ih pohapsiti, jer ce im u kaficu u jakni podmetnuti paketic droge. Ispada tacno i istinito da su komandiri PI i nacelnici PU stvarno dusevni bolesnici koji su se lecili u bolesnickoj postelji ludare.
  • Laza

    29.04.2014 14:53
    ludi hleb
    Slazem se. Ali, pogledajte koliko samoubistava ima u policiji, pocev od obicnih pa do pukovnika policije. Kazu, jedu ludi hleb.
  • Laza

    29.04.2014 14:47
    ludi hleb
    Slazem se. Ali, pogledajte koliko samoubistava ima u policiji, pocev od obicnih pa do pukovnika policije. Kazu, jedu ludi hleb.
  • Car

    27.04.2014 15:24
    podrska
    Miki Djuricic je u pravu. Da li su policajci uvek u pravu. Naravno da ne i prave se da su svemocni. Zbog toga ih treba prevaspitati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna