Info
14.05.2014.
19:31
Gradski Štab za vanredne situacije doneo je večeras odluku da osnovne i srednje škole na području grada Beograda ne rade u četvrtak 15. maja i petak, 16. maja.
  • undead

    14.05.2014 21:27
    jbg
    A sto su sad prosvetari krivi Novosadjanine? Odluku je doneo onaj njihov mali, da se prosvetari pitaju isla bi deca u skole. Padala je i kisa i sneg i kad smo mi bili deca pa nisu svako malo prekidali nastavu.
  • @Novosadjanin

    14.05.2014 20:44
    Nije stvar u tome da 'ne rade' i 'da ne idu'.Pola tih zgrada prokisnjava na sve strane.Svojim ocima sam danas video skolu na Limanu gde voda na samom ulazu tece sa plafona kao vodopad.U zbornici im se ispod prozora sliva tacno na postavljene racunare.Sacuvaj boze strujne instalacije koje zaliva voda.Ne znam na sta ce to sutra liciti.Osim toga,vetar vec sada duva toliko da povija mladice napola do zemlje.Preko nekih pesackih prelaza nemoguce je preci.Trebalo bi u stvari obratiti paznju na sve ustanove i firme plus na stambene zgrade,ima tu puno ljudi koji se u ovako nesto uopste ne razumeju i ne umeju da se snadju.Treba samo razmisliti.Beograd je to dosta elegantno i na vreme resio jer su zadrzali neke vrtice kao dezurne-ne mogu se ipak roditelji ostaviti na cedilu.
  • novosadjanin

    14.05.2014 20:06
    razlog kisa ?
    Pala jaca kisa, i odma da prosvetari ne rade? Sta da kazu djaci-pesaci koji celu zimu idu kroz nedodjiju, kroz sneg i sumu do svoje skole?
    Mnogo smo razmazeni....
  • Marko

    14.05.2014 19:38
    ns
    A skole u Novom Sadu? Pa i u Novom Sadu je katastrofa ulice plivaju, vetar duva... Mogli bi i mi da ne idemo :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna