Info
13.08.2014.
18:45
Srbi koji učestvuju u oružanim sukobima u svetu (Ukrajina, Rusija, Sirija...) biće strogo kažnjavani, predviđaju izmene Krivičnog zakonika koje će biti usvojene na jesen.
  • -

    14.08.2014 11:50
    -
    sada se gadite?
    pa medijski su bas pristojno ispraceni uz skandiranje
  • Сремац

    14.08.2014 09:44
    БУДАЛАШТИНЕ
    Дали ће се донети Закон да се сви високообразовани стручњаци земље Србије,који раде у свету казне затвором,ако учествују у реализацији пројеката, који угрожавају здравље и животе других?Дали ће сви они лекари,инжењери,биолози,математичари...физичари,које је ова Држава џаба школовала бити ухапшени јер раде за стране Владе за добре паре?Чеда и Тома вам пуни буџет туђинима,летујући на Миконосу и Бодруму,а вама сметају добровољци.
  • Prole

    14.08.2014 09:38
    eh
    Molim vas .Zasto se spominju samo Srbi?Koliko smo obavesteni u Siriji ratuju Albanci i Bosnjaci koji su drzavljani Srbije.Da li ce i za njih vaziti tih 12 godina?
  • beli andjeo

    14.08.2014 08:55
    Sta se to tice koga gde u inostranstvu rade i bore se srpski gradjani ? Bolje im je da ili neka kazu otvoreno za koju on stranu tajnu sluzbu rade i to na zalost razbijajuci svoju otadzbinu? Traze da se vrate i "brinu o svojim porodicama?" Pa to upravo i rade - zaradjuju da bi prehranili svoje porodice jer su ga vlastodrsci svojim "radom" ostavili bez posla i sredstava za zivot.Da nemam 60 godina i ja bih otisao ovako kao i oni ali na zalost vise nisam nikome potreban u tim godinama,
  • 14.08.2014 08:02
    DD
    Ne vidim zbog cega? Mislim da svako ima pravo da izabere sta, gde i kako ce raditi. Ako si ludak i hoces da ides da gines u ratu, neka te, a drzavu to ne treba da brine sve dok ne pravis problem i ne krsis zakon u svojoj zemlji.
  • Лука Лабан

    14.08.2014 06:39
    Гомила глупости
    Да ли би и "Шпански борци" пре 7-8 деценија били кажњени? Да ли ће те санкционисати Легионаре као и припаднике Америчких и Израелских агенција? А "наши држављани" што се боре на страни радикалних Исламиста? Нешто сте их прећуткивали док се ови фолклораши нису сликали у Новорусији!!! Најспремнији сте да своје кињите и то кад вам нико и не тражи,онако из мазохизма!!! Реално,плата је безобразно привлачна за наше услове. Обезбедите бар трећину да се може овде зарадити и решена ствар.
  • Spark

    14.08.2014 06:16
    patriotizam?
    "...oni tvrde da sve rade iz patriotskih pobuda"

    Ako je za njih Rusija domovina (sto rec 'patriotizam' i podrazumeva), OK. Kada bi se svi Srbi koji Rusiju smatraju svojom domovinom iselio u Rusiju, ovde bi se mnogo lakse disalo. Ako nista drugo, normalan covek bi tada mnogo brze stigao na red na nekom od saltera MUP-a.
  • 14.08.2014 06:10
    Srbija ne učestvuje u tim sukobima. Srbija vodi odgovornu politiku. Do donošenja zakona nismo u mogućnosti da zakonski reagujemo...

    Ako Srbija ne učestvuje u sukobima, šta je onda briga. Zašto se ne uradi kao u Americi, Engleskoj, Francuskoj, Nemačkoj? Ako tamo postoji neki sličan zakon, onda u redu, ali koliko znam ne postoji.
    Ili hoćemo da Srbija bude "veći katolik od Pape", kako se kaže. Da Srbija bude jedina koja kažnjava svoje građane i ako kradu, džepare, prose, pljuju na ulici u inostranstvu...
  • 13.08.2014 19:28
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna