Info
26.09.2014.
12:45 > 12:51
Novosadska policija je tokom dva dana pojačane kontrole, ove nedelje kaznila 112 pešaka zbog učinjenih prekršaja.
  • NS65

    29.09.2014 14:03
    Naravoučenije
    Ne vodite decu sa sobom ...
  • neko

    27.09.2014 23:42
    parking i migavci
    podrska policiji! Nadam se da ce poceti uklanjanje bahato parkiranih sirom grada van parkinga, pogotovo ostavljenih automobila sa 4 migavca u krajnjoj traci, ne vodeci racuna o zakrcenju saobracaja. Mislim da je takva akcija vise nego potrebna i to u kontinuitetu kombinovati - akcija protiv pesaka/biciklista bez kacige (koji voze putem) pa zatim nepravilno parkirani. Dalje treba da se kaznjava ne koriscenje migavca (jer to koristi svega 10% vozaca i svaka im cast na tome), policija vozi civilna kola po putu i kada vidi prestrojavanje bez migavca pali rotaciju i zaustavlja ga.
    Mislim da bi za godinu dana u gradu bio perfektan red...
  • radule

    27.09.2014 23:36
    podrska miliciji
    komentari svih su na mestu a isto tako podrzavam akciju policije za uvodjenjem reda, te se nadam da ce komentari uroditi plodom kod istih. Kao jos jednu nepravilnost bih naveo bahato parkiranje na parkingu kod Limanske pijace pored taxi stanice, narocito vikendom. Bahati parkiraju na ulazu i onemogucavaju korektno parkirane da udju/izadju sa parkinga pri cemu su uredno platili parking kartu (a ima dovoljno mesta u Vojvodjanskoj ulici, iza pijace) a bahatima se ne moze staviti kazna jer nisu na parking mestu. Predlazem da se nekoliko vikenda napravi racija, zatvori ulaz i svi nekorektno parkirani odnesu putem parking-servisa. Posle toga vise nikom ne bi palo na pamet da se tako parkira
  • 27.09.2014 13:29
    Volela bih jedanput da u akciju uključite i sve učesnike saobraćaja koji koriste biciklističku stazu suprotno svrsi za koju služi: mame sa bebama u kolicima, babe sa kolicima sa pijace, pavijane na rolerima, šetače pasa, parkirače vozila, i ostale šetače koji ne kontaju kuda šetaju... KAŽNJAVAJTE, TREBA JEDNOM DA NAUČIMO DA POŠZUJEMO ZAKON, PA AKO TREBA NA TEŽI NAČIN - ONDA TAKO.
    A bilo bi lepo da prošetate Bulevarom cara Laza kod raskrsnice sa Cara Dušana, pa da vidite kako vozači parkiraju preko cele pešačke staze, tako da uopšte ne može da se prođe - ispred jednog lokala, da mu sad ne pravim reklamu. Mame sa kolicima doslovno moraju da siđu na put da bi mogle da prođu, a pešaci samo "na kant". Zašto se to toleriše?
  • bane

    27.09.2014 07:15
    Tekst je posvecen bezbednosti u saobracaju i nema veze ni sa naprednima ni sa ne naprednima ni sa budjetom ni sa kriminalom , vec o pokusaju da se ljudi u gradu sa velikim brojem vozila na ulicama dozovu razumu i ne rizikuju teze povrede ili zivot . Prelazci bulevara kod Limanske pijace van pesackog prelaza su toliko cesti da samo zahvaljujuci kratkoj razdaljini izmedju dva semafora nema nezgoda i povredjenih .
  • mile

    27.09.2014 05:35
    Policajci su rizikovali svoje zivote u borbi protiv tog pesackog kriminala.Mogu da zamislim jadne babe kako beze od milicije .Bravo herojska milicijo.
  • Đak pešak

    26.09.2014 22:18
    Zbog posla sam više od 6 meseci živeo u Beogradu, i tamo retko ko od pešaka čeka na crvenom svetlu na semaforu.
  • ns

    26.09.2014 18:49
    istina
    sve ok sto ste komentarisali, ali svakodnevno sam u autu i istina je da pesaci su jako nepazljivi i kad se desi belaj vozaci krivi. Svojim ocima sam video kako dve starije gospodje prelaze ulicu a nisu se osvrnule jedva smo svi zakocili da se nismo cuknuli da je bio teretnjak ili bus zbogom gospodje. Ima zakon koji kaze da pesak kad se priblizi putu mora da oceni dali je vozilo dovoljno daleko tj dali je vozac u mogucnosti da zakoci.
  • Milana

    26.09.2014 16:41
    Udri milicijo!
    Napredno nema šta.
  • Toma

    26.09.2014 16:26
    dalje
    taksisti u puškinovoj,
    besna kola ispred raznih kafića u gradu,
    rejndž rover engleskih tablica parkiran na travnjaku ispred carigrada...


    njih ne smete da dirate, nego šaljete ovog što je ošišan na šabanku da se iživljava nad sirotinjom
  • 26.09.2014 14:32
    Shimmy
    Jer svi mi dobro znamo, da nam je trebao veci broj policajaca, kako bi resili probleme sa pesacima koji prelaze put na crveno i van pesackog prelaza! To je goruce pitanje Novog Sada po pitanju bezbednosti. Ajde jajare, ako ste hteli da pokazete postovanje zakona, krenite od glave! Prvo po "navijacima" i onima sto puskaraju, sve se zna. Pustite posteni svet na miru! SVAKO KO PLATI TU KAZNU U OVAKVOJ DRZAVI JE DEBIL! Alo, pustaju ubice na ulice, sad ce garant vas u zatvor zbog pretrcavanja ulice, ej?
  • 26.09.2014 13:10
    Eto para za šupalj budžet. Samo napredno ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna