Info
06.12.2014.
11:56
EU je spremna da uključi Srbiju u projekat izgradnje gasovoda prema Bugarskoj, što bi joj bio jedan od novih izvora za snabdevanje gasom, a korist bi imale i srpske kompanije uključene u projekat, kaže šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport.
  • НиколаНС

    06.12.2014 17:12
    Рече председник Србије и региона
    Г. Мајкл Девенпорт. Иначе је ЕУ небројено пута показала и доказала да је велики пријатељ Србије и народа у Србији. Од Изазивања ратова на подручју бивше СФРЈ, преко санкција, Космета, Евроинтеграција. Оличење поштења, правде и морала, та ЕУ.
  • Стивен Дедалус

    06.12.2014 14:42
    танте за кукурику
    Ма супер. Уместо да будемо дистрибутери и наплаћујемо транзитну таксу, сада нам нуде изврсну могућност да будемо крајњи корисници и плаћамо цену у коју су се сви уградили.
  • Podbarac

    06.12.2014 14:15
    Ko sa Rusima tikve sadi o glavu mu se obijaju
  • Nemac

    06.12.2014 14:15
    Kao neko ko je odrastao na naftaskom hlebu dobro sam upoznat kako je naftagas sistematski potkradan, unistavan. da nije tih Rusa mogao bi se staviti katanac pa traziti strateski partner za dolar kao sto se radi u smederevskom zeljezari.
    dakle, hvala Rusima i Gaspromu sto su resili da spasu ovo malo nezahvalnih Srba koji se busaju u prsa a u biti staju kompletno u omanju ulicu u Moskvi i to da biraju par-nepar stranu.
    Vojvodina ima svega osim Nemaca koji su posle oslobodjenja od nacista pod parolom kolektivne krivice proterani, pobijeni, pozatvarani. Dok je bilo Nemaca bilo je rada i reda.Sada kada treba vise raditi a manje krasti ovaj narod konstantno pada na ispitu.
  • eto

    06.12.2014 13:58
    tako
    Trampice se za Telekom,mi njima telekom oni nama sipak,,kao gasovod do Bugarske,i tu ce biti lose uradjen dogovor i sporazum i kako smo ostali bez NISa tako cemo i bez Telekoma...eeee pitam se samo dokle i gde je granica glupostima nasih politicara ili su im stvarno dzepovi toliko duboki da nemogu da se zadovolje,smo vi gospodo skidajte plate penzije uzimajte nam minuli rad,sve prodajte,narod ce sve to pozlatiti.hmmmm
  • pameti

    06.12.2014 13:50
    zbogom
    Nije dosta sto su nas Rusi zavrnuli uzeli nam naftnu industriju za nula novaca,otkazali Juzni tok normalno lose napravljen sporazum a za Rusiju odlocno,eeee sad se i ovi nasli da nam uvale prevaru nije dosta sto su nas Rusi izradili sad jos i Evropa pa smo onda kompletne bu...,ako bude dobra kinta u igri ocekujte i ovu prevaru veka.
  • Sobarica

    06.12.2014 12:54
    I,,,,
    I kad se dodje do Bugarske sta onda da stave u cevi...
  • ovdasnji

    06.12.2014 12:42
    vojvodini
    ne bi trebao niciji gas da nije sve oteto i prodato rusima !
    Vojvodina ima dovoljno gasa,nafte,vetra,sunca,otpada,geotermalnih i drugih obnovljivih izvora za svoje potrebe !
    zato nam i ne daju samostalnost !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna