Info
08.12.2014.
16:19
Ruski gasni gigant Gasprom najavio je osnivanje preduzeća za izgradnju novog gasovoda ka Turskoj, dogovorenog kao zamena za projekat Južni tok ka Evropi, obustavljen prošle nedelje.
  • 09.12.2014 19:09
    Rusija????
    Gde su sada Rusofili? Rusija gradi gasovod preko Turske, Albanije i preko Italije će da snabdevaju Evropu. Boli Rusima uvo za Srbiju. Sada će Turci i Albanci zaraditi 400 miliona dolara za tranzit. A Srbija ako hoće gas ima da moli Albance. Ala je Putin sate..ao i drugi put Srbiji. Eto nama Ruska braća. Bratski nam sate...ali. Ukrajna će dobiti samo koliko će trošiti. A mi možemo samo da sanjamo gas ili da molimo Albance. I od Putina još tražimo odštetu od 30 miliona dollara zbog otkazivanja južnog toka. Ahahah. Pa Putin ima da odbije to od duga Srbije od 200 miliona dollara za neplaćeni gas i ostatak ćemo da platimo ili će nam Putin dati po glavi. Gde ste rusofili da sada skandirate Rusija, Rusija, Rusija.
  • ZoranNS

    08.12.2014 17:33
    Ja mislio da će društvo biti registrovano u
    Ja mislio da će društvo biti registrovano u Švajcarskoj, u kancelariji Srbija Gasa.
  • pola viagre

    08.12.2014 17:17
    Pazite se turci,i vas će Vlada da izradi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna