Naslovna
10.07.2015.
10:53 > 12:54
Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) dodelio je Albaniji pobedu 3:0 sa prekinutog meča protiv Srbije u Beogradu u oktobru, a "Orlovima" oduzeo tri boda.
  • Televizor

    10.07.2015 16:36
    @C...
    Što se neko pravi lud, iako postoji snimak...

    Naši igrači se nisu tukli, naprotiv, oni su tu jedini bili fer, zaštitili su albance i pomogli im da izađu sa terena itd...

    A nisu ni vijali zastavu, onaj momak je hteo samo da skolni zastavu i da se utakmica nastavi (nije cepao zastavu ili nešto slično), ali su ga albanski igrači napali kao da je hteo da žrtvuje albansku bebu...


    i ne mogu da verujem da ću ovo napisati ali - žao mi je naših fudbalera (iako su većina njih posetioci splavova a ne sportisti), upravo zato što su ispali LJUDI, a ovako im se vratilo...

  • Nišlija

    10.07.2015 16:25
    @C
    Sve se ja sa tobom slažem, ali ponovo bi nas ovako kaznili, jer smo mi bili organizatori utakmice. Krive su naše službe koje su to dozvolile.

    Albanci nisu ovo sami smislili i sproveli, to je sigurno. Tako da je sigurno da je ovo neka veća medjunarodna igra protiv Srbije.
  • vuk

    10.07.2015 16:00
    1
    Ljudi, dzaba nam i Evropa a i Rusija, mali smo, mogu da nam rade sta oce...Pogotovo jos kada se pobunimo, tj nas inat im pokazemo, samo jos gore...vazda je tako bilo.Nasa spoljna politika je oduvek trebala biti okrenuta ili ka Evropi ili ka Rusiji, nemoze na dve stolice dragi moji, i naravno , biti, poslusan...ugledajmo se na Svedjane i na Norvezane malo
  • srpkinja

    10.07.2015 15:29
    Srbi su krivi uvek!
    znaci za sve smo mi krivi. mi smo smece od ljudi. mi ne vredimo nista, mi smo kriminalci, nasiljnici, ubici, i td dok svi ostali su andjeli na zemlji. i svako tako nas dozivljava pogotovo evropa i ta jebena evropska unijia. zato zivela Rusija i da smo i malo pametni isli sirili bi to prijateljstvo sa Rusima
  • 10.07.2015 14:53
    Dokaz da se Kosovo prizna podhitno.Vidite koji pritisak vrse sa svih strana.Nisam za neke stvari,ali ovo prevsuje svaku meru.Nismo mocni,ruse nas u svakom pogledu,pa mi ovo jedino pada na pamet u "moru svih nedaca",kao jedino resenje za opstanak ovog naroda.Istoriju poznajem,ne mora niko da me ubedjuje u suprotno,ja zaista volim svoj narod I ne zelim mu nista lose...ali sve sto nas je snaslo me dovodi do tog zakljucka da je pritisak koji "trpimo" zbog toga.Nemojte se ljutiti na mene,samo sam iskren...
  • 10.07.2015 14:29
    Poznato
    Srbija je kao stjuardesa u onom filmu "Ima li pilota u avionu".
    Izabrali su je za šamaranje.... i nije bitno zašto. Hajd' svi...
    Možda je lek za evropski stres propasti EU ideje?
    Pamtite deco. Samo pamtite šta rade.
  • C

    10.07.2015 14:01
    da dodam...
    ... ne znam da li ce prethodni komentar biti objavljen.
    Evo kako izgleda "veliki plan albanaca": dajte drona, okacite neku skrnavu zastavu i gledajte Srbe kako se pale. A mi ko volovi u kupus...
  • C

    10.07.2015 13:28
    Boze, spasi Srbe od nas samih
    Ne mogu da verujem! Uvek nam je neko drugi kriv, sem nas samih. Nije dron prekinuo utakmicu, nego ono gov** Ivanov koji je uleteo u teren i prekinuo utakmicu. Po pravilniku FIFE i UEFE, zna se koja je kazna kada navijac prekine utakmicu: ovo sto smo dobili. I nema tu nikakve teorije zavere, jednostavno, su se drzali zakona, a mi nismo.
    I umesto da Ivanova (i njemu slicne) bacimo u najdublji rudnik do kraja njihovih bednih zivota, mi ih pustamo na slobodu, sta vise i na stadione. I prolazimo kako prolazimo. Nikako.
    Ono sto je trebalo da se desi, je da su nasi igraci trebali da napuste teren, a za njima i navijaci, sve pod izgovorom "ugrozene bezbednosti" zbog drona (dron nije predvidjen nijednim pravilnikom!). Ali ne, mi isterujemo pravdu, nasi igraci vijaju zastavu, tuku se sa protivnickim igracima, navijaci ulecu na teren... kao da se odigrava utakmica 3. beton lige a ne medjunarodni susret. Mi nikako da naucimo da koristimo MOZAK, da takvu priliku iskoristimo u nasu korist, nego idemo protivniku na vodenicu i povodimo se niskim strastima. Dokle god donosimo odluke mudima a ne mozgom, tako cemo i prolaziti.
    Zivela Srbija!
  • hm

    10.07.2015 13:20
    za sve vas koji ne citate vest mozda procitate kom
    za sve vas patriJote sto ne citate vest mozda procitate komentar:

    po 100.000 evra je kazna za obe zemlje

    "dok smatraju da je prekid usledio usled loše organizacije utakmice i nasilnog uletanja navijača koji su napali goste"

    to se ne radi ni u jednoj normalnoj civilizovanoj zemlji da igraci upadaju na teren.. i to je draga gospodo kaznjivo..

    tako da niko nes ne mrzi.. nego samo pokusavaju da nam objasne da se ne mozemo ponasati kao stoka i prolaziti nekaznjeno!!!

  • hm

    10.07.2015 13:15
    da je ovo normalna zemlja
    .. sada bi oni koji su upali na teren za to i odgovarali..
  • Laki

    10.07.2015 13:11
    Politika.
    Dali je slučajno da su to učinili baš posle Ruskog veta na Srebrenicu na zahtev Srbije? Nije. Ja sam rekao da ne vredi provocirati jačeg i da od toga imamo samo velike štete. Nekada sa pametom možemo daleko više postići nego sa inatom i silom. Ali šta vredi to govoriti kada nema niko pametan da to posluša u Srbiji. Mismo premala zemlja da bi se borili sa inatom i silom pa posle nam ostaje da kukamo nad nepravdom, kada ćemo to shvatiti.
  • djole

    10.07.2015 13:11
    Imamo zaista veliki ugled .
  • lider

    10.07.2015 13:10
    Srbija je najomiljenija zemlja u Evropi .
  • realno

    10.07.2015 13:10
    Cela ljudska rasa se urotila protiv postene Srbije .
  • Weteran

    10.07.2015 13:00
    Srbija
    Svaki kadija je bio pošteniji!
    Zato nam nije smetalo da nam sude petsto godina!?
  • Agronom sa sela

    10.07.2015 12:58
    Sud
    Mogli su organizatori da zaglave u Hagu!
    A neka "rezolucija" nam ne gine!?
  • bas bas

    10.07.2015 12:37
    srbija
    Toliko nam dobro ide da me je sramota.
  • ns

    10.07.2015 11:53
    po ovome nema druge nego istom merom kad se bude gostovalo tamo, znači dronovi, zastave velike srbije, oni transparenti oko žica i južnih naroda i veroispovesti pa kad budu isprovocirani mi novčanu a oni ovu ludačku kaznu kao srbija što je dobila, prvi nisam prevelik fan srbije ali buraz ovo je teranje da se jedu gov*a i još da se hvali kuvar pride e pa ne može!
  • AcaNS

    10.07.2015 11:49
    ?
    Bolesno!

    Jednan od očiglednijih dokaza da su pojedini koji se olako karakterišu kao teoretičari zavere protiv Srba možda ipak u pravu i za mnogo ozbiljnije stvari nego što je loptanje. Vidi se čudo koje uleće na stadion i njihovi igrači koji kidišu da to sr...e brane i iznesu iz stadiona, i na kraju bez blama doneti ovakvu odluku, stvarno strašno. U ratu se nije sve snimalo, pa ih je verovatno malo manje sramota kada oslobađaju haradinaja, tačija, gotovinu (mada on ima snimljen razgovor gde kaže da je cilj da proteraju Srbe)i orića...
  • 10.07.2015 11:26
    Pa samo još
    da nas nag....
    Treba se povući iz kvalifikacija za EURO i da završimo priču sa ovim.
    Što bi rekli dobitna varijanta, em naši ne igraju em se mi ne nerviramo.

    Čemu sve ovo, šta su namerili, al' treba da se još nešto dogodi ovde kod nas. Ljudi pa zar smo mi tako grozni ili smo tako jaki da moraju da nas ponižavaju na svim poljima.
    Sport nam je dosada vadio prosek i sportisti su nas valjano predstavljali u svetu. Da li je ovo uvod da nas eliminišu i sa OI ili euro basketa jer smo bili preglasni.
  • GORAN_

    10.07.2015 11:24
    Nisam nikad bio pristalica o postojanju nekih teorija zavere sta god da je u pitanju pa tako i odnosa eu prema mojoj zemlji.Eu bi trebala biti simbol neke pravde,vladavine prava,demokratije (bar sam je ja tako dozivljavao)ali na primeru nase zemlje pali su na ispitu.Nije moguce da smo mi stalno neki dezurni krivci i da nas toliko ponizavaju i da se tome u opste ne nazire kraj.
    Prekid nije slucajan i zna se da ga je organizovao sam vrh albanske drzave i predstavlja najgrublju zloupotrebu sporta u politicke svrhe na koje uefa ima nizak prag tolerancije i ti onda doneses odluku u koristih njih.Nema sta "pravda" je zadovoljena
  • Bojan

    10.07.2015 11:14
    Navikli smo
    Pravda na delu. Hvala vam gospodo. Nadam se da ćete zauzvrat i dalje imati stabilan priliv svojih prijatelja Albanaca u Lozanu. Enjoy it!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna