Novosadski informativni portal 021

Projekti

Beba urednika BBC-a ubijena u vazdušnom napadu na Gazu

Troje ljudi poginulo je u današnjem raketnom napadu na Izrael iz pojasa Gaze, i to su prve izraelske žrtve napada posle vazdušnog udara u kome je ubijen Ahmed Džabari, jedan od vođa palestinske organizacije Hamas.

Nemačkog diplomatu polili kafom

Grupa demonstranata koji su u Solunu protestovali zbog dolaska nemačkog zvaničnika, upala je u konferencijski centar i sukobila se s policijom.

Ukinuta presuda vođi "Obraza"

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je vođa Obraza Mladen Obradović osuđen na 10 meseci zatvora zbog rasne i druge diskriminacije.

Novi Sad ostao bez vode

Bez vode je jutros ostao skoro ceo Novi Sad i prigradska naselja. Na nižim spratovima vode još uvek ima, ali je slab pritisak.

Ugašen list Press

Dnevni list Press ugašen je danas i od sutra više neće moći da se nabavi na kioscima, dok će portal pressonline.rs nastaviti da radi do daljnjeg.

Darijanu Musiću pritvor do 30 dana

Darijanu Musiću, osumnjičenom za ubistvo devojke Vladislave Červenko, istražni sudija je posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Sa šest razreda osnovne ima veću platu od predsednika Srbije

Gradski čelnici u Novom Sadu u proseku primaju oko 1.000 evra mesečno, pa tako član Gradskog veća za socijalnu zaštitu Bela Kurina, sa šest razreda osnovne škole i mesečnom zaradom od 135.000 dinara, ima veću platu od predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Skyfall - 143 minuta bez dosade

U poslednjih nekoliko godina, sve više i više cenim filmove koji odlučuju da svoje priče smeste u 90 minuta.

Vojvodina traži prihode od akciza

Potpredsednik Vlade Vojvodine Dragoslav Petrović izjavio je da će pokrajina tražiti da joj se ustupi 43 odsto prihoda od akciza sakupljenih na teritoriji Vojvodine.