VIDEO: Izgorela kola na Naselju pred očima vlasnika

Na Novom naselju danas je izgorelo jedno vozilo, a vatra je oštetila još jedno koje je bilo parkirano pored.
Na Novom naselju danas je izgorelo jedno vozilo, a vatra je oštetila još jedno koje je bilo parkirano pored.

Svedoci za 021 kažu da je vlasnik automobila sve vreme bio prisutan, a uzrok je najverovatnije problem sa strujom. Neki navode da je on desetak minuta pre incidenta nešto popravljao na svojim kolima.

Sve se odigralo oko 11h na parkingu između zgrada u Braće Dronjak 11 i 13, a vatrogasci su brzo stigli na lice mesta.

Dok su gasili požar, manja oštećenja na prednjem delu pretrpeo je Peugeot koji je počeo da se topi usled toplote. (Boris Cvijanović)

  • ns

    16.11.2012 07:09
    osiguranje, to jednostavno nije tačno. bilo koja prijavljena šteta bilo da je ovaj primer na parkingu ili saobraćajka povlači premiju naviše, govorim iz ličnog primera puknute šoferšajbne gde mi je kasko pokrio 400 eur novu ali mi ukinulo popust na kasko a redovno osiguranje poskupelo zbog prijavljene štete, sve u svemu plaćaću vrednost tri šoferšajbne na duži period jer sam bio glup i prijavio štetu
  • Howyesno

    15.11.2012 16:50
    @Gg
    pa da, imaju verovatno isti problem kao ferrari 458 italia
  • Vozac

    15.11.2012 16:25
    Osiguranje
    Vlasnik Pezoa moze nadokmaditi stetu tako sto ce tuziti, ili pogodbom, bez tuzbe, traziti nadoknadu troskova od onoga koji je prouzrokovao pozar.

    Druga opcija, ako je Pezo kasko osigurano, osigranje nadoknadjuje stetu vlasniku vozila pa trazi nadoknadu od onoga koji je prouzrokovao stetu.

    Ako je vozilo osigurano preko obaveznog osiguranja, sto je najcesci slucaj, to znaci da ce osiguranje nadoknaditi stetu ukoliko to vozilo prouzrokuje stetu na drugim vozilima u slucaju saobracajne nezgode. Ovde se ne radi o saobracajnoj nezgodi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija