Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Pižon: U Talin po tri boda

Selektor Srbije Vladimir Petrović poručio je danas da su "orlovi" došli u Talin po tri boda i da od tog cilja neće odustati, bez obzira na sneg i zaleđen teren.

Đoković bi mogao da obori Lendlov rekord

Noćašnjom pobedom protiv Džejmsa Blejka na turniru u Majamiju, Novak Đoković je stigao do 20-og uzastopnog trijumfa. Ukoliko osvoji i ovaj turnir mogao bi da obori rekord Ivana Lendla, koji je vezao 25 pobeda na ATP turnirima 1985.

Ivanovićeva u osmini finala Majamija

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira u Majamiju, pošto joj je francuska teniserka Virdžinija Rezano predala meč u trećem setu pri rezultatu 2:6, 6:2, 3:0 za Srpkinju.

Fetelu pol pozicija

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel ostvario je najbolje vreme na zvaničnom treningu za Veliku nagradu Australije koja će otvoriti novu sezonu Formule 1.

Srbija preokretom do pobede

Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je preokretom da dođe do pobede na Severnom Irskom od 2:1, a zahvaljujući pobedi Italije na gostovanju protiv Slovenije (1:0) izbila na drugo mesto u kvalifikacionoj grupi C za odlazak na Prvenstvo Evrope.

Troicki u 3. kolu Majamija

Viktor Troicki plasirao se večeras u treće kolo turnira u Majamiju, pošto je pobedio Marsela Ilhana iz Turske sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Povredio se Oumaru Abubakar

Jedan od najboljih igrača Vojvodine, Oumaru Abubakar ozbiljno se povredio tokom jučerašnje prijateljske utakmice koju su Novosađani igrali sa ruskim drugoligašom Fakelom (1:3).