Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

FIFA potvrdila kaznu Antiću

Radomir Antić neće moći da vodi reprezentaciju Srbije na četiri naredne takmičarske utakmice, potvrdila je FIFA nakon što je njena Komisija za žalbe odbila da promeni prvobitnu odluku o suspenziji.

Dostanić napustio Zvezdu

Trener Crvene zvezde Ratko Dostanić podneo je u petak neopozivu ostavku, rekao je portparol beogradskog fudbalskog kluba Marko Nikolovski.

Ivana Maksimović šesta na SP

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Ivana Maksimović zauzela je danas šesto mesto na prvenstvu sveta u Minhenu u disciplini malokalibarska puška trostav.

Strelci se sa medaljama vratili iz Nemačke kombijem

Strelac Streljačke družine "Novi Sad 1790" i reprezentativac Srbije, Nemanja Mirosavljev, osvojio je na upravo završenom Svetskom prvenstvu u Minhenu bronzanu medalju u disciplini malokalibarska puška trostav, te na taj način obezbedio učešće na Olimpijskim igrama koje će se održati u Londonu 2012. godine.

Brkić ponovo u reprezentaciji

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je danas spisak igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Grčkom, na kome je povratnik u nacionalni tim golman Željko Brkić.

Častan oproštaj Spartaka

Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da prođu treći krug kvalifikacija za Ligu Evrope jer su danas izgubili u revanšu protiv Dnjepra 2:0.

Galatasaraj ipak prejak za OFK

Fudbaleri OFK Beograda nisu uspeli da naprave još jedno iznenađenje u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Galatasaraja izgubivši na Karaburmi od predstavnika Turske 5:1.

Svetska bronza za Srbiju

Ženska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu u disciplini malokalibarska puška trostav 3 puta 20 metaka.

Janković: I dalje sam nesigurna

Jelena Janković je posle eliminacije na startu turnira u San Dijegu rekla da i dalje nije sigurna u sebe zbog povrede koju je zaradila u Portorožu.

Jankovićeva ispala na startu

Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u San Dijegu, pošto je izgubila od Ruskinje Alise Klejbanove sa 2:0 (7:5, 6:2).

Svi traže prolaz u Ligi Evrope

Večeras su na programu revanš mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a prolaz u naredno kolo će tražiti tri predstavnika Srbije.