Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Novak odbranio titulu

Novak Đoković je uspeo da odbrani titulu na ATP turniru u Dubaiju i tako sačuvao vredne bodove osvojene prošle godine.

Uspešan start Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine savladali su kulski Hajduk 3:2 i tako pobedom u 16. kolu uspešno počeli prolećni deo Jelen Superlige.

Večeras finale Kupa

Odbojkaši Vojvodine i šampiona Radničkog iz Kragujevca igraće u finalu 45. Kupa Srbije u Novom Sadu.

Đoković na korak od titule

Finalni meč ATP turnira u Dubaiju između Novaka Đokovića i Mihaila Južnija prekinut je zbog kiše i biće nastavljen danas u 11 sati. U trenutku prekida srpski teniser je vodio sa 1:0 u setovima (7:5), i 2:0 u drugom setu. Đoković u Dubaiju brani titulu i 500 ATP poena.

Bob tim Srbije na 18. mestu

Bobisti Srbije zauzeli su 18. mesto u takmičenju četvoroseda u Vankuveru. Zlatna medalja pripala je Amerikancima. Iza prve posade Sjedinjenih Država završila je Nemačka 1, a bronzana medalja pripala je prvom timu Kanade.

Čistka u Junajtedu

Uprava Mančester junajteda naložila je menadžeru Aleksu Fergusonu da po završetku sezone "očisti" tim, odnosno da na transfer-listu stavi 10-15 igrača.

NBA: Krstić bolji od Miličića

U utakmicama NBA lige odigranim u noći između petka i subote, Oklahoma je na svom terenu savladala Minesotu sa 109:92, uz deset poena, dva skoka i dve asistencije Nenada Krstića.

Nevena Ignjatović 32. u slalomu

Reprezentativka Srbije u alpskom skijanju Nevena Ignjatović zauzela je 32. mesto u slalomu na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru, rezultatom 1:50,48 minuta.

Superliga 2011. od 1. marta

Na sastanku u sedištu Košarkaškog saveza Srbije, čelnici naše košarke podržali su odluku UO da Superliga naredne sezone startuje 1. marta 2011. godine.

Sumnjaju da će kraći snimci sprečiti nasilje

Ograničavanje prikazivanja snimaka nasilja na sportskim terenima na tri sekunde neće doprineti njegovom smanjivanju, ocenili su u petak predstavnici novinarskih udruženja i urednici više nacionalnih televizija.

Vojvodina želi trofej

U Maloj dvorani na Spensu se za vikend održava finalni turnir Kupa Srbije za odbojkaše. Utakmice su označene kao "visoko rizične".

Đoković danas protiv Bagdatisa

Novak Đoković se danas u polufinalu turnira u Dubaiju sastaje sa Kipraninom Markosom Bagdatisom. Taj meč na programu je od 16h. Đoković je u četvrtfinalu savladao Ivana Ljubičića sa 2:1, a sa Bagdatisom se do sada sastajao tri puta i uvek pobeđivao. Drugi polufinalni par su Jirgen Melcer i Mihail Južnji.

Ispali Roma i Šahtjor

Fudbaleri Fulama i Panatinaikosa zaslužni su za najveća iznenađenja prvih mečeva šesnaestine finala Lige Evrope.

I Marusi pao u Pioniru

Košarkaši Partizana zabeležili su i treću pobedu u TOP 16 fazi Evrolige pošto su sinoć u Beogradu savladai Marusi sa 79:76.