Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Ambasador: Irinej i Amfilohije nisu povređeni u Siriji

Ambasador Srbije u Siriji Milan Vijatović potvrdio je da posle sinoćnjeg napada nema žrtava među srpskim državljanima u Siriji i da su nepovređeni patrijarh Irinej i mitropolit Amfilohije, kao i ostali članovi delegacije Srpske pravoslavne crkve koji borave u ovoj zemlji, prenosi portal IN4S.

Pronađen sin Zvonka Milojevića

Mladen Milojević (22), sin proslavljenog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, pronađen je juče oko 21 sat, više od 30 sati posle nestanka, objavio je Blic.

Antonijević: Srbija mora nešto da menja u procesu evropskih integracija

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo (FOD) Milan Antonijević izjavio je danas da izveštaj Evropske komisije i komparativne analize relevantnih organizacija pokazuju da Srbija "mora nešto menjati u procesu evropskih integracija", a da preporuke koje dolaze iz njih, moraju da budu poštovane i "na drugačiji način shvaćene" unutar zemlje.

Održan 26. protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu

Vlast u Srbiji je uzdrmana i na staklenim je nogama, ali moramo svi da se ujedinimo kako bi se oduprli bezumlju, poručio je funkcioner Pokreta Dveri Jugoslav Kiprijanović na 26. protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu.