Novosadski informativni portal 021

Zabava

VIDEO: Udvarao se novinarki dok ga je intervjuisala

Jedna novinarka je otišla da uživo izveštava o šumskom požaru na jugu Kalifornije, međutim, nije očekivala da će tada biti pozvana na sastanak i to od strane polunagog muškarca sa psom u ruci, prenosi "Hafington post".

Slika Isusa u misterioznoj egipatskoj grobnici

Freske Isusa Hrista koje su oslikane i nalaze se u crkvama širom sveta, datiraju iz najrazličitijih perioda istorije. Međutim, za sliku Isusa koju je otkrio tim španskih arheologa u Egiptu, veruje se da je najstarija.

Da li biste gurnuli debeljka ispred voza da spasite druge ljude?

Zamislite da se nalazite na nadvožnjaku iznad pruge, a voz ispod vas juri velikom brzinom, pravo na pet ljudi koji ništa ne sluteći rade na šinama. Na mostu s vama stoji neki debeljko i ako ga gurnete, njegov pad će zaustaviti voz, i spasićete pet radnika. Da li biste ga gurnuli?

Ključ sreće za Francuze je...

Francuzi veruju da je seks najsigurniji put do sreće, dok Francuskinje veruju da je ključ sreće hrana, pokazalo je danas objavljeno istraživanje.

Lizalica sa ukusom piva

Novi proizvod kompanija "Lolifil" sigurno će obradovati sve ljubitelje piva, jer je ovaj proizvođač slatkiša iz Ostina, u Teksasu, proizveo lizalice za ukusom piva.

VIDEO: Hitler u potaji jeo kolače i keks

Najbliži pomoćnici i posluga Adolfa Hitlera često su znali da govore da je zloglasni nacistički vođa držao strogu dijetu i pio samo mlaku vodu. Međutim, čini se da to nije istina.