Novosadski informativni portal 021

Zabava

Zanimljivosti o pivu

Da li znate kako je izgledala najstarija reklama za pivo, gde se nalazi najstarija pivara, ko su najveće pivopije kao i zašto je pivo dobro za vaše zdravlje?

Bubama davali imena iz telefonskog imenika

Nemački biolozi koji su otkrili red novih vrsta žižka u Novoj Gvineju, bili su u nedoumici kako da nađu imena za sve te bubice, dok se jedan od njih nije setio da rešenje potraži u telefonskom imeniku.

Okrivena dvoglava ajkula

Naučnici na Univerzitetu Mičigen, u SAD, potvrdili su da je otkrivena prva dvoglava zambezi (bik) ajkula i da nije reč o sijamskim blizancima.

Na lotou dobio 338 miliona dolara

Jedan stanovnik Nju Džersija dobiće 338 miliona dolara, pošto je jedini imao dobitnu kombinaciju u Pauerbol lotou, gde u poslednjih nekoliko meseci nije bilo pobedničkog listića.

Šta se na internetu dogodi za jedan minut?

Nova studija koju je sproveo Intel, proizvođač procesora, otkrila je da se u jednom minutu pošalje više od 204 miliona mejlova, preuzme 47 hiljada aplikacija i na kupovinu potroši 83.000 dolara.

Dekolte umesto ulaznice za klub

Jedan noćni klub u Ročesteru pozvao je sve ponosne vlasnice bujnog poprsja na specifičan način – flajerom na kome su prikazane raskošne ženske grudi, što je razbesnelo englesku javnost.

Održana komemoracija za Fabriku hartije

Radnici čačanske fabrike hartije "Božo Tomić", u kojoj je proizvodnja prekinuta pre dve godine i još nije rešen njen status, održali su danas "komemoraciju za fabriku".