Na lotou dobio 338 miliona dolara

Jedan stanovnik Nju Džersija dobiće 338 miliona dolara, pošto je jedini imao dobitnu kombinaciju u Pauerbol lotou, gde u poslednjih nekoliko meseci nije bilo pobedničkog listića.
Jedan stanovnik Nju Džersija dobiće 338 miliona dolara, pošto je jedini imao dobitnu kombinaciju u Pauerbol lotou, gde u poslednjih nekoliko meseci nije bilo pobedničkog listića.

Ime dobitnika, kao ni mesto gde je tiket tačno kupljen  još nisu saopšteni, a očekuje se da srećnom dobitniku, nakon što plati porez, ostane 221 milion dolara.

Pored njega, jedan tiket sa pet od šest tačnih brojeva prodat je u Ajovi i njegov vlasnik će zaraditi dva miliona dolara, dok će još 13 dobitnika dobiti po milion dolara.

Najveća premijera na lotou u SAD do sada je izvučena u martu prošle godine, kada su trojica igrača podelila 656 miliona dolara. Pauerbol se igra u 42 savezne države, kao i u prestonici Vašingtonu, a šanse da se pogodi pet glavnih i jedan pomoćni broj iznose jedan prema 175 miliona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.