Izbušio 2.000 guma nepropisno parkiranih vozila

Jedan 59-godišnji Francuz izbušio je više od 2.000 guma na vozilima koja su bila ili nepropisno parkirana ili su se nalazila na mestima rezervisana za hendikepirane osobe.
Jedan 59-godišnji Francuz izbušio je više od 2.000 guma na vozilima koja su bila ili nepropisno parkirana ili su se nalazila na mestima rezervisana za hendikepirane osobe.

Penzioner, koji je svoju kažnjeničku akciju sprovodio u Vilerbanu na istoku Francuske, uhapšen je na delu, u trenutku kada je makazama bušio gumu na automobilu parkiranom na nedozvoljenom mestu.

Policajci su kod njega pronašli svesku sa brojevima registarskih tablica sedam vozila koja su tog dana bila na meti njegovog napada. Policajci su izvršili pretres njegove kuće i tom prilikom pronašli još šest svezaka sa uredno ispisanim registarskim tablicama - ukupno 2.190.

Penzioner je objasnio da su mu dozlogrdili "ljudi koji ne poštuju više ništa" i da je njegovo delo reakcija na "opšte odsustvo građanske savesti".

I dok je sud naložio psihijatrijsku procenu gnevnog penzionera, policija pokušava da pronađe vlasnike oštećenih automobila. Malo je verovatno, međutim, da će se svi oni odazvati policijskom pozivu, s obzirom da su i sami počinili prekršaj nepropisnim parkiranjem.

  • Teodisije III

    27.03.2013 06:59
    Kad sam bio mlad, pre jedno 25g sam ispustio gume u celoj ulici Jovana Djordjevica jer nije moglo da se prodje od parkiranih. Istina samo sam odvrnuo ventile.
  • boolewar

    26.03.2013 12:33
    Kod nas odmah preći na dizanje u vazduh, po mogućstvu zajedno sa kreaturama koji ih "parkiraju"...
  • Deda koji se neda!

    26.03.2013 09:02
    Kad porastem bicu k'o taj deda!
    ZIVEO DEDA!

    Predlazem osnivanje NVO za zastitu i obozavanje doticnog dede koji je zasluzio i lentu i orden junaka!
    Svaka mu dala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.