Novosadski informativni portal 021

Zabava

VIDEO: Muzej čokolade u Kelnu

Muzej čokolade u Kelnu, zbog svoje atraktivnosti, godišnje poseti 650.000 ljudi i jedan je od deset najposećenijih muzeja u Nemačkoj.

FOTO: Onlajn kupovina uz pomoć robota

Šoping putem interneta široko je rasprostranjen u zemljama sveta, a kako ne biste imali problem da nađete odgovarajuću veličinu za sebe, dovoljno je samo da angažujete FitBot robote, koji će začas poprimiti vaše mere.

Pijani princ na belom konju

Poljak Jan Rudnicki pokušao je da impresionira svoju bolju polovinu tako što je ujahao u njenu kuću poput princa na belom konju.

Budilnik koji ne budi partnera

Ako postoji nešto gore od ustajanja rano ujutro zbog odlaska na posao, to je sigurno buđenje uzrokovano iritantnim zvukom partnerovog alarma iako ste imali još sate sna pred sobom.

FOTO: Neobične kućice na drvetu

Avanturizam Indijane Džonsa svojstven je većini klinaca. To je deo detinjstva i teško da bismo poverovali bilo kome od vas ko bi nam rekao da sa deset godina nije maštao o razotkrivanju mitova, legendi, borbama sa misterioznim čudovištima ili se makar igrao kauboja i indijanaca, odnosno partizana i Nemaca. Kućice na drvetu deo su tih detinjastih maštarija, ali šta bude kada maštarije ne prestanu i kada porastemo.

Zbog golaća prizemljili avion

Pilot aviona španske kompanije "Iberija", koji je iz Madrida leteo za Nemačku, bio je prisiljen da se vrati u špansku prestonicu nakon što se jedan putnik skinuo go nekoliko minuta nakon poletanja.

Blek metal deo obuke norveških diplomata

Norveške vlasti uvele su u obuku svojih budućih diplomata izučavanje blek metala, muzičkog pravca koji je dugo bio povezivan sa satanističkim pokretima i uništavanjem crkava.

Prodala bakinu urnu

Pomalo bizarno, ali se dešava. Nepoznata osoba je u radnji "sve i svašta za male pare" ostavila "bakinu urnu".

Humana korida sa minijaturnim toreadorima

Korida je jedan od najkontroverznijih sportova na planeti, a mnogi ljubitelji životinja smatraju ga i najsurovijim. Meksička trupa patuljastih toreadora Enanitos toreros, koju čine šestorica komičara patuljastog rasta, odnosno "malih ljudi" iz Jukatana, zabavlja, međutim, publiku i pronosi po čitavom svetu slavu tradicije borbe sa bikovima bez surovosti koja se za koridu obično vezuje.

VIDEO: Robot u konzervi

Ako budete kupovali pivo u Tokiju nekada, obratite pažnju, limenka može da se pretvori u robota, i pobegne od vas.