Zabava
17.05.2015.
19:11
Palijativni bolesnici, oni čiji su životi došli blizu kraja, neretko otvoreno pričaju o svojim životima.
  • 22.05.2015 06:06
    @Anonimus - sve se svodi na:
    To je tačno. Ali ovaj članak može poslužiti da "probudi" ljude, da na vreme sagledaju gde se nalaze, u kom pravcu ide njihov život, da li su spremni da promene ugao gledanja, da promene sebe i nešto novo nauče, prošire svoju svest.
    Život je škola od rođenja, od prvog udaha do poslednjeg izdaha. Čovek stalno treba da uči (tu ne mislim samo na formalno školsko obrazovanje), da ide napred, da ne stoji u mestu, da se ne "zaledi" u nekoj poziciji i da misli da je to sve. Samo kada da sve od sebe za sebe(pre svega), čovek nema za čim da žali kada dođe njegovo vreme za odlazak, zna da je učinio sve što je bilo u njegovoj moći.
  • 19.05.2015 10:58
    sve se svodi na:
    "al sam se zajebo". ali u istim okolnostima i s istim nivoom znanja - uradili bi isto. bolje nije moglo. tako da - mir i spokoj.
  • 18.05.2015 09:29
    danasnji klinci to kontaju odma'

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna