Zabava
24.07.2013.
09:25 > 10:10
Kada je Dragan Gajić prodao ovcu po imenu Cucla, ni sanjao nije da će je opet videti, posebno ne uredno "postrojenu" sa ostalim ovcama kako čeka ispred tora. Cucla je prevalila 35 kilometara da se vrati kući.
  • Deran ®

    24.07.2013 12:43
    E to se zove - imati i ovce i novce
  • Ovca Cuclašica

    24.07.2013 10:39
    vuna kićo
    Character problem. empty comment
  • 24.07.2013 10:28
    Pa sad neka neko kaže da je ovca glupa životinja. A ima i basna o ovci koja je nadmudrila vuka. Direktan "govor" ću preneti onako kako je u originalu .
    -Dođe gladan vuk do stada ovaca koje se okupljalo za počinak. Vuk priđe najbližoj ovci s kraja stada i reče joj da će je pojesti. A ovca mu kaže:- nemoj me sada pojesti, vidi kako sam mršava, nego dođi za nekoliko dana, ja ću puno jesti pa ću se malo ugojiti, pa ćeš tako imati šta da pojedeš.
    Vuk se složi i pita je za ime, jer kako da je prepozna kad su sve iste. Ovca mu reče:-zovem se Patila.
    Prođe nekoliko dana i vuk dođe u toku noći po svoju večeru. On vikne:-Oj Patila, Patila, gde si!
    A ovca se javi iz sredine stada:-ovde sam, a da nijesam patila ne bih se u srijedu spratila(sakrila).
  • vox

    24.07.2013 09:36
    specizam
    Nista novo,kada bi homo sapines shvatio da sve zivotinje koje kolje i jede da nisu glupe i da ne sluze da bi ih on zdrao,onda bi video i drugu stranu zivotinja koje sluze za jelo,da nisu glupe i da u njima ima necega sto je homo sapiens,tj. covek odavno izbugio ljubav i vernost.I kada budete videli i culi da neko kolje zivotinju prisetite se ovoga,od zivotinja tzv.domacih koje jedete,moze da se puno nauci.Neka Cucla prozivi mirno i lepo svoj zivot pored svog gazde,i pozdravljam gazdu sto ce je ostaviti u zivotu,bar se nadam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna