Zabava
02.08.2013.
16:53 > 20:01
Novinarka Mišel Katalano od sada će sigurno dvaput da razmisli pre pretraživanja na Internetu.
  • IzvanKutije

    05.08.2013 00:26
    Mislim
    @Shomunja
    Incident u Bostonu bas kao i najnileven (11 Sep) su iscenirani skandali ne bi li se njihova glupa javnost uplasila i sebi uskratila ono malo sloboda kojih imaju. Avioni expres lonci i ranci, ma hajde. Poenta zatocentistva jeste da zatocenik ne zna da je zatocen ;)
  • Deks

    02.08.2013 19:43
    Jesmo li sigurni da ovako nešto ne može da se desi i kod nas? Treba se samo prisetiti slučaja ubistva meksičke turistkinje u Splitu prošle godine kada je jedna osoba iz Petrovaradina brutalno uhapšena uz primenu bezrazložne sile samo zato što je putovala te godine u Split. I pritom joj je uzet DNK bez pitanja. To što nisu imali nikakvih dokaza da je ta osoba uopšte bila u Splitu kada se zločin desio nije ništa značilo našoj policiji. Ovaj slučaj možda na prvi pogled nema sličnosti sa ovim iz SAD ali po tome koliko se krše osnovna ljudska prava i pritom nema reakcije društva na to itekako su slučajevi isti.
  • hm?

    02.08.2013 19:16
    Da li je potreban bolji dokaz od ovog da je sve sto je Snouden rekao istina? Ovo je zastrasujuce, jer pokazuje na kom nivou paranoje Amerikaci zive, ali i u kojo meri se krse ljudska prava.
  • shomunja

    02.08.2013 19:00
    Ameri su ladili do 11 septembra ali od tada su super paranoicni. Toliko nadgledanja i matletiranja svojih gradjana i onda im opet im se desi ovo u Bostonu. Dzabe im sva tehnologija kad se skupe dva ludaka i rese da naprave dzumbus

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna