Zabava
26.12.2013.
08:08
Tromesečno štene za sekundu je izbeglo sigurnu surovu smrt kada ga je jedan od radnika na pokretnoj traci na deponiji u San Francisku u poslednjem trenutku video i pritisnuo sigurnosnu kočnicu, sprečivši da kuče bude smrvljeno i zauvek ubačeno u gomilu otpada.
  • Gary

    26.12.2013 12:56
    Lepa vest...
    ...a da li bi se neko od lokanih dusebriznika smilovao, pa da usvoji i ove "bande" koje haraju mnogim kvartovima grada. Ja sam na Grbavici, redovno srecem copor od 15-ak njih, sa velikim zutim predvodnikom i uvek me prestrave, kao i sve ostale koji se nadju u blizini, pa Vas molim da istrazite i ovu pojavu, objavite, pa da i ostatak od tih 70 dobije satisfakciju u vidu lepe kuce. Nisam sarkastican, zaista ovo mislim, i nadam se da ce te objaviti komentar jer je ovo mnogo veci problem, nego ova gore vest (mada, naglasavam, da je zaista strasno uraditi tako nesto bilo kom zivom bicu)
  • CORY

    26.12.2013 09:15
    Sreca...
    U nasoj sumornoj svakodnevici,covek se,prosto,obraduje ovakvom vescu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna