Viz Er traži 1.300 radnika, može se konkurisati i iz Srbije

Viz er (Wizz Air) raspisao je konkurs za zapošljavanje pilotskog i kabinskog osoblja, koji će do kraja naredne godine omogućiti da u toj najvećoj niskotarifnoj avio-kompaniji u centralnoj i istočnoj Evropi, počne da radi oko 1.300 novih pilota, stjuardesa i stjuarda.
Viz Er traži 1.300 radnika, može se konkurisati i iz Srbije
Foto: Pixabay
Biće održano oko 400 izbora za nove članove Viz tima u više od 25 evropskih zemalja, navodi se u saopštenju.
 
Kako je precizirano, zainteresovani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore mogu učestvovati na svim konkursima koji budu raspisani.
 
Tokom narednih meseci izbora neće biti u ovim zemljama, ali se svi zainteresovani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore koji se u oktobru održavaju u Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj ili Austriji ili ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organizovan u njihovim zemljama.
 
Viz er se odlučio da poveća broj radnika zahvaljujući dolasku 21 novog aviona Airbus A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanju u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni ove godine, čime će tim Viz era, kako je istaknuto, brojati više od 4.500 kolega do kraja 2018. godine.
 
Naglašeno je da se ekspanzija aviokompanije i mogućnosti za zapošljavanje time neće završiti, pošto Viz er planira da duplira svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.