Godinu dana bez Tuste

Pre godinu dana, u noći između 14. i 15. oktobra 2012. godine, preminuo je Branko Črnac Tusta, legendarni frontmen benda KUD Idijoti iz Pule, nakon duge i teške bolesti s kojom se borio.
Pre godinu dana, u noći između 14. i 15. oktobra 2012. godine, preminuo je Branko Črnac Tusta, legendarni frontmen benda KUD Idijoti iz Pule, nakon duge i teške bolesti s kojom se borio.

Nakon što je saznao da boluje od tumora i nakon objave te tužne činjenice u javnosti, njegove kolege muzičari organizovali su seriju humanitarnih koncerata kako bi se skupio novac za lečenje.

Iako je borba trajala dugo, nažalost, Tusta nije uspeo da pobedi rak. Preminuo je u 57. godini života.

Ja san sve svoje pasa
San bija, san vidija, san jeba'
Sad ja san star i brzo ću umrit
Ali, dica, za vas me je strah

  • Stella

    19.10.2013 21:05
    Za Tebe
    Slušala sam ih prvi put na Mašincu početkom 90.-tih i od tada svuda po Srbiji.Divna muzika, normalni ljudi.Moja druga porodica.Žao mi je što ih moja deca neće čuti uživo i osetiti tu neverovatnu energiju...
  • mrva

    15.10.2013 14:02
    Odrastao sam na njihovoj muzici. Koristim priliku i da pozdravim svoje retardirane novokomponovane komsije koji ce veceras zaspati posle 3 ujutru nakon sto utihnu moji zvucnici sa KUD Idijotima...
  • le

    15.10.2013 11:07
    Slava mu.
    Uvek veličanstveni koncerti u NS,EXIT-u.
    Sjajan čovek, pevač i borac za prava obespravljenih i potlačenih.
    Dokuemtarni film - In memoriam

    http://www.youtube.com/watch?v=ADivPrmNt98

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.