Stiven King: Bio sam ljubomoran na R. R. Martina

Stiven King je ljubomoran na Džordža R.R. Martina, ili barem tako kaže.

Stiven King je ljubomoran na Džordža R.R. Martina, ili barem tako kaže.

"Znao sam da je Martin bio uključen u pisanje nekoliko epizoda serije 'Igra prestola' (Game Of Thrones) i bio sam ljubomoran", rekao je King čija su dela više puta ekranizovana, ali on u procesu nije mnogo učestvovao.

"Odgovorno je biti direktno uključen u adaptaciju", rekao je on za LA Times. "Ako je stvar uspela, možeš reći ljudima: 'Ovo je zasnovano na mom radu'. Ako nije, onda kažeš: 'Nemam ništa s tim", kaže on. Radeći na seriji "Under The Dome", zasnovanoj na njegovom romanu, King je konačno imao priliku da preuzme tu odgovornost.

"Dobio sam priliku da utičem na ono što će se dešavati u seriji", kaže on. Njemu se dopala ideja proširivanja fabule u odnosu na knjigu, budući da je ona bila nešto "kondenzovanija", nego što je to priželjkivao.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.