Leci sa terorističkim pretnjama u Kopenhagenu

Širom danske prestonice pojavili su leci na kojima se ovoj zemlji preti novim terorističkim napadima, javljaju danas lokalni mediji.

Širom danske prestonice pojavili su leci na kojima se ovoj zemlji preti novim terorističkim napadima, javljaju danas lokalni mediji.

- Dansku će uskoro pogoditi teroristički napadi takve jačine, da će oni od 14. februara delovati kao dečija igra - piše na jednom letku.

Leci preteće sadržine pronađeni su i na zidu kafića u kome je bila debata o slobodi govora pre dva meseca. Mediji javljaju da je policija dobila dojavu o pojavi letaka početkom nedelje i da je pokrenula brzu akciju njihovog uklanjanja.

- Leci su pronađeni u Kopenhagenu, ali ne mogu da komentarišem njihovu sadržinu - rekao je šef policije Kopenhagena Karsten Renberg.

U napadima u sinagogi i tokom debate o slobodi govora 14. februara poginule su dve osobe.

  • 18.04.2015 18:29
    I šta će sada?
    Pa što su puštali imigrante iz muslimanskih zemalja? I ko je kriv za posledice i za sve gore bezbednost za građana? Što je morala Danska vlada da bude naivna i lakoumna kada su ih puštali u državu zbog čega će sada narod Danske ispaštati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet