Taksista pretukao trojicu Rusa

Budvanska policija uhapsila je taksistu M. V, osumnjičenog da je preksinoć teško pretukao trojicu ruskih državljana.
Budvanska policija uhapsila je taksistu M. V, osumnjičenog da je preksinoć teško pretukao trojicu ruskih državljana.

Iz policije je crnogorskim "Vijestima" nezvanično rečeno da je tridesetogodišnjak nasrnuo na Ruse, nakon što su se oni oštro pobunili zbog previsokog računa za veoma kratku vožnju u centru Budve.

Incident se dogodio oko 23 h, nočigled brojnih prolaznika, kada su turisti ušli u taksi i tražili vožnju do obližnje diskoteke. Policija pretpostavlja da su Rusi znali cenu taksi usluga - kilometar/evro, jer su se pobunili kada je račun na taksimetru nedugo nakon što su krenuli već dostigao cifru od devet evra. Tada je nastalo komešanje u autu i ruski državaljni tražili su da taksita zaustavi auto u centru.

Jedan od turista pod uticajem alkohola potom je žustrije reagovao i uhvatio taksistu za vrat. Prema rečima očevidaca, Rusi su izašli iz vozila, odbili da plate račun i tada zajedno nasrnuli na taksistu, što su oni demantovali u izjavi policajcima.

Tada je počela tuča, a dvojica ruskih državljana su teško povređena. Jedan je završio na lečenju u risankoj bolnici, a drugi u Kliničkom centru.

Taksista je tužiocu rekao da se samo branio od turista koji su ga napali zbog računa. Podgoričaninu koji radi u Budvi određen je pritivor do 48 sati, a danas će biti priveden i sudiji za istragu.

Na teret mu se stavlja krivično delo - ugrožavanje bezbednosti.

  • Elitni

    10.05.2015 13:14
    turizam
    Od aerodroma tivat do budve taxi trazi 40 evra a iz budve do tivta 15 evra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.