Poginula četiri humanitarca u Indiji

U sudaru kamiona i autobusa na autoputu na jugu Indije, poginulo je pet osoba - vozač iz Indije i četiri Španca, saopštila je danas policija.
Kako se navodi, u nesreći je povređeno još sedam Španaca i oni su smešteni u bolnicu.
 
Državljani Španije boravili su u Indiji kao volonteri jedne humanitarne organizacije koja je pomagala siromašnim selima.
 
Indija spada u zemlje sa "najsmrtonosnijim putevima", na kojima svake godine pogine više od 110.000 osoba, a ključni razlozi za to su nepažnja vozača, loši putevi i loša vozila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.