Kineski mladići predebeli i previše masturbiraju zbog čega nisu za vojsku

Navike kao što su preterana masturbacija i prevelika konzumacija bezalkoholnih pića i brze hrane obeležene su kao neki od glavnih razloga zbog kojih kineski mladići pokušavaju da se oslobodi obaveze služenja u Kineskoj narodnooslobodilačkoj armiji.

Zvona za uzbunu zvone u bezbednosnim krugovima kineske administracije zbog stanja potencijalnih regruta, dok izveštaj Ministarstva odbrane navodi "zapanjujuć" porast mladih koji ne prolaze na medicinskim pregledima. Prema tom izveštaju, u jednom neimenovanom kineskom gradu pocenat nesposobnih za vojsku dostigao je 56,9 odsto.

"Kada smo uočili da je veliki broj 18-ogodišnjaka veoma 'kolebljiv' na testiranjima, zapitali smo se šta je razlog toga. U čemu je problem? Zaključak nas je doveo do pretpostavke da loša ishrana i loše životne navike 'sakate' buduće vojnike", navodi se na sajtu Ministarstva.

Među razlozima lošeg zdravlja omladinaca navode se i oštećenja jetre i bubrega.

"Eksperti tvrde da je razlog toga dugotrajna konzumacija bezalkoholonih pića, vina, loše i masne hrane, kao i kasno odlaženje na spavanje", zaključuje se u izveštaju.

Masturbacija je, međutim, viđena i kao problem koji utiče i na kadete i oficire nižeg ranga, kod kojih su u sve većem broju uočene uvećane i proširene vene.

  • Terješkova

    27.08.2017 20:56
    @Seka Persa
    Aaaahahahe...ojojjooj ...nasmejah se... da, da.. ahaha...sve same dr..džije!!
  • Terješkova

    27.08.2017 20:56
    @Seka Persa
    Aaaahahahe...ojojjooj ...nasmejah se... da, da.. ahaha...sve same dr..džije!!
  • Seka Persa

    27.08.2017 13:28
    Bozmeoporosti pa ni jedan od nasih politicara ondak ne bi bio za armiju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.