Uhapšene ubice četvoročlane porodice u malom američkom gradu

Policija u američkom gradu Troj saopštila je da je uhapsila dva lica osumnjičena za ubistvo četiri osobe u saveznoj državi Njujork, među kojima dvoje dece.
Uhapšene ubice četvoročlane porodice u malom američkom gradu
Foto: Pixabay
Osumnjičeni su, kako se navodi, u petak uveče dovedeni na saslušanje zbog ubistva četvoročlane porodice koje se dogodilo početkom nedelje i koje je šokiralo ovaj mali grad. O osumnjičenima nije bilo otkriveno više detalja, ali se očekuje da će oni biti izvedeni pred sud oko 8.30 ujutru po lokalnom vremenu.
 
Američka policija je u četvrtak saopštila da su u podrumu jedne zgrade u blizini grada Olbani pronađena četiri tela. U podrumu zgrade u mestu Troj pronađena su tela 36-godišnje Šanti Majers i njene 22-godišnje partnerke Brendi Mels, a pored njih su pronađena i tela 11-godišnjeg Džeremaje i petogodišnje Šanis, dece Šanti Majers.
 
Istražitelji nisu želeli da navedu na koji način je ova porodica ubijena, ali je šef lokalne policije Džon Tedesko izjavio da za 42 godine u svom poslu nije video takvo divljaštvo. On je dodao da niko od istražitelja nikada neće zaboraviti ovaj slučaj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet