Indijski političar: Ako imigranti ne žele odu, pucajte u njih

Političar iz vodeće indijske stranke pozvao je na ubijanje muslimana Rohindža i imigranata iz Bangladeša koji ne žele da odu iz države.
"Ako ti ilegalni imigranti ne napuste državu, treba ih upucati i eliminisati", izjavio je Raja Sing, političar vodeće stranke Bharatiya Janta (BJP). "Tek tada će naša zemlja biti sigurna", dodao je.
 
"Kako je moguće da je ispravno držati strance u našoj državi? Nema potrebe za tim štetočinama u našoj državi", izjavio je Sing. 
 
Novinska agencija ANI objavila je snimak njegove izjave, u kojoj je takođe rekao: "Ako ne odu, pucajte u njih. Ne trebaju nam ti crvi."
 
Sing je svoje komentare izneo nakon objave indijskih vlasti da žele da sklone ilegalne imigrante iz Bangladeša. Vlasti savezne države Asam objavile su Nacionalni registar građana (NRC) iz kojeg su isključile četiri miliona ljudi i uključile samo one koji mogu da dokažu da su u državu došli pre 24. marta 1971, kada je Bangladeš postao nezavisan.
 
Međutim, indijski vrhovni sud naredio je vlastima da ne preduzimaju nikakve prisilne mere prema ljudima koji ne mogu da prilože dokumenta kojima bi dokazali svoje državljanstvo.
  • @khm

    02.08.2018 09:26
    takoe.
    obaska to da militantni hinduizam ne postoji; bas kao sto ne postoje ni bombasi-samoubice-hinduisti koji 'brane proroka & jedinu ispravnu veru'
    (nije u redu ni jedno no drugo, a pogotovu ne religijski fundamentalizam)
    #samokazem
  • khm

    02.08.2018 08:34
    E sad, isto tako sve induse proterati iz EU, jer sta ce ti crvi ovde... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet