Nema snega ministre

Centar za razvoj Durmitora danas je oštro reagovao na nedavnu izjavu crnogorskog ministra za turizam Predraga Sekulića da je nedopustivo to što su skijališta na Žabljaku i Kolašinu zatvorena, kad na njima još ima snega.

Centar za razvoj Durmitora danas je oštro reagovao na nedavnu izjavu crnogorskog ministra za turizam Predraga Sekulića da je nedopustivo to što su skijališta na Žabljaku i Kolašinu zatvorena, kad na njima još ima snega.

"Durmitorske skijaške staze su bez snega gotovo do 1.900 metara nadmorske visine. Aprilski sneg je raskvašen, težak i propada se do kolena", navedeno je u reagovanju Centra za razvoj Durmitora. Direktor Centra Darko Stijepović je kazao da je ministar Sekulić, pomenutom izjavom, pokazao da nije upućen u stvarne prilike na Žabljaku, kao i da ne poznaje oblast za koju je zadužen.

Po rečima Stijepovića, žabljački hoteli su u stanju propadanja. Hotel "Jezera", kako je naveo, "izgleda kao da je u njemu eksplodirala bomba". Već četiri godine ne radi, a "na terasama hotela 'Planinka' raste trava", jer i taj hotel čeka na renoviranje. Kako je Stijepović ocenio u pisanom reagovanju za medije, zimska turistička sezona u Crnoj Gori "nikad nije bila gora", pored ostalog i zbog toga što Ministarstvo turizma radi "infantilno i diletantski".

  • Sima Strahota

    08.04.2011 13:59
    "Nema niko da pomogne"
    Kada su se prvi spasioci probili u jedno selo u Crnoj Gori posle zemljotresa, zatekli su sve kako sede i puse ispred srusenih kuca. "Ma dje ste dosad, sjedimo odje tri dana, niko da dodje da ovo raskrci!"
    Tako i na Durmitoru, krivo im ministarstvo sto im raste trava na terasi umesto da zasuku rukava i ociste, okrece, spreme, doteraju, poprave. "Aaaaaa Bogumi, nijesam ti ja, junak, za fizicke poslove, ja sam ti za menadzment, jaaaado!"
    CGrci su posebno talentovani za turizam. Ovi iz brda ne smeju da kazu kuci da na moru rade kao kelneri jer je to ispod casti "junacima ciji je djed razbijao Turke na buljuke."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.