Funkcioner dao otkaz jer nije želeo platu od 10.000 evra

Pravo čudo dogodilo se u jednom federalnom ministarstvu u Bosni i Hercegovini, gde je jedan savetnik dao otkaz pošto je zaključio da ne želi da zarađuje i do 10.000 evra mesečno.
Pravo čudo dogodilo se u jednom federalnom ministarstvu u Bosni i Hercegovini, gde je jedan savetnik dao otkaz pošto je zaključio da ne želi da zarađuje i do 10.000 evra mesečno.

"Mogu reći da je bio ogroman broj putovanja, hodanja, mlaćenja praznih slama po svetu, da je to strašno, tipa Kine, Japana. Ako neko ozbiljno misli da sebi razvije neku karijeru ili nešto nauči, to je zaglupljivanje. Ništa ti ne radiš konkretno. Ti ćutiš, jedeš, piješ, hodaš i računaš dnevnice", objasnio je sada već bivši savetnik, koji se radiju Slobodna Evropa predstavio kao Zvonimir.

On je na mesto savetnika u ministarstvu došao u prošlom sazivu Vlade, ali je na toj poziciji ostao kao i većina drugih. Kaže da se retko ko vratio na staro radno mesto, odnosno poslu koji su radili pre politike.

"Nema kraja, samo se šaltaš iz jedne u drugu, iz treće u četvrtu. Samo su različite institucije, različiti nivoi, različiti 'entiteti', ili državni ili entitetski, to je istina", objasnio je Zvonimir.

Prema nezvaničnim podacima u Vladi FBiH ima oko 60 savetnika, a sumnja se da je ova brojka i veća.
  • ZoranNS

    11.09.2011 10:30
    Jel to u BIH?
    Jel to u BIH? Ja se obradovao da je kod nas samo 60 savetnika. Kod nas je bolje, lako možeš doći do 160 savetnika ili sličnih lauferskih radnih mesta. Mi treba prvo da se kvalifikujemo za Afriku, pa posle za nerazvijeni deo Azije pa redom, do Eu stižemo za 150 godina.
  • semtex

    10.09.2011 22:36
    funkcioner
    Ovaj covek treba predsednik da bude!
  • Lalla

    10.09.2011 21:02
    ponadah se,ali
    Kada sam procitao naslov;
    pomislih;Bajatovic.......
    Ali sam se nesto....
    Druze Tito,skrenusmo sa puta
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.