London: Završena drama sa taocima

Londonska policija uhapsila je muškarca koji je bacio kompjutersku opremu s petog sprata i navodno držao četiri osobe kao taoce.
Londonska policija uhapsila je muškarca koji je bacio kompjutersku opremu s petog sprata i navodno držao četiri osobe kao taoce.

Muškarac je navodno naoružan eksplozivom ušao u jednu od poslovnih zgrada u centru Londona i zapretio da će sve dići u vazduh. Policija nije potvrdila da li je muškarac zaista bio naoružan eksplozivom, ali su svedoci na mestu događaja izjavili da je na telu imao pričvršćeno nekoliko "kutija".

Nakon što je ušao u zgradu, iz jedne kancelarije je na ulicu počeo da izbacuje različite predmete, pa čak i kompjutere, a navodno je držao četvoricu radnika kao taoce.  

Policija je muškarca identifikovala kao 50-godišnjeg Majkla Grina, a iz okolnih zgrada evakuisano je više od 1.000 osoba. U toku je pretraga zgrade, a policija je izvestila da niko u incidentu nije povređen.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet