VIDEO: Snimljena majka kako tuče bebu

Mlada Malezijka snimljena je kako besomučno tuče svoju desetomesečnu bebu.
Mlada Malezijka snimljena je kako besomučno tuče svoju desetomesečnu bebu.

Nakon što je snimak dospeo u policiju, majka osuđena na 18 meseci zatvora zbog zlostavljanja deteta.

Jedan prijatelj ove 18-godišnjakinje uspeo je snimi video i, zabrinut za bebu, snimak je predap policiji.

Na šokantnom video može se jasno videti kako majka sedi na krevetu i konstantno udara bebu koja se nalazi u ćošku, licem prema dole i histerično i bespomoćno plače.

Šef policije, Arjunaidi Mohamed, u Petalingu Jayai je potvrdio za CNN da majka ima 18 godina i da je starost deteta meseci. On je odbio da otkrije ime majke, ali je dodao da je osuđena na 18 meseci zatvora zbog zlostavljanja deteta.

  • s....

    16.10.2012 18:19
    ovo nije majka vec monstrum
    ovome slicno moze da uradi samo ona-onaj ko nema nimalo srca prema svome detetu, ali ovo je samo jedna mala bebica od nekoliko meseci ufff boze strasno video nisam mogla da odgledam do kraja jednastovno je tako strasno nerazumem sasto ona deca nisu mogla da zaustave to ili da zovu policiju katastrofa
  • mama

    12.05.2012 20:58
    boze dragi
    Da li mislite da majke u srbiji ne rade slicne stvari svojim bebama....setite se onih koje su gurale decu sa terasa....UZAS-MONSTRUM
  • 12.05.2012 20:35
    Nekada smrtna kazna ima smisla
    Svoje dete tako bezdušno lema, ko zna šta bi radila sa tuđom decom i životinjama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.