VIDEO: Inspirativan spot dece obolele od raka

Deca obolela od raka iz bolnice u Sijetlu snimila su inspirativan video u kome na plej bek pevaju poznatu pesmu Keli Klarkson pod nazivom "Stronger" (jači).
Deca obolela od raka iz bolnice u Sijetlu snimila su inspirativan video u kome na plej bek pevaju poznatu pesmu Keli Klarkson pod nazivom "Stronger" (jači).

Neverovatna energija i pozitivan stav pacijenata zaslužni su za to što je ovaj video postao pravi hit na internetu.

"Ulepšali ste mi dan, a sigurna sam da se tako osećaju i svi koji pogledaju ovaj video. Jedva čekam da vas upoznam", napisala je pevačica Keli Klarkson komentarišući video.

Iako boluju od teške bolesti, pacijenti dečje bolnice u Sijetlu oduševljeno su prihvatili predlog da učestvuju u projektu.

Ideju za spot dobio je dvadesetdvogodišnji Kris Rambl, koji je u aprilu saznao da boluje od leukemije.

"Kada dete boluje od raka, to na veoma nepravedan način pauzira čitav njegov život. Mališani su jednostavno želeli da rade nešto zanimljivo, a ne da se stalno koncentrišu na svoju bolest", objasnio je doktor Daglas Hokins.

  • Novosadjanka28

    12.05.2012 16:02
    ...
    Svaka cast na spotu. Budite jaki!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.