"Varvari" pretukli portparola poljskog Slaska

Huligani fudbalskog kluba Budućnost prebili su u Podgorici portparola poljskog kluba Slask iz Vroclava, a nakon toga u incidentu na stadionu pokrali i neke stvari fudbalera gostujućeg tima, javljaju poljski mediji.

Huligani fudbalskog kluba Budućnost prebili su u Podgorici portparola poljskog kluba Slask iz Vroclava, a nakon toga u incidentu na stadionu pokrali i neke stvari fudbalera gostujućeg tima, javljaju poljski mediji.

"Osećam se nešto bolje, ali još me boli glava", kazao je poljskom listu Gazeta viborča portparol kluba iz Vroclava, Mihal Mazur pošto je završio u hitnoj pomoći, posle napada nekoliko lokalnih huligana u centru Podgorice. Grupa od nekoliko huligana obučena u belo plave majice, boje domaćeg tima napala je Mazura iako nije imao vidna obeležja svog kluba kada ga je čula da na ulici telefonira na poljskom jeziku. Mazura su mlatili po glavi, oborili i šutirali a spasilo ga je obezbeđenje obližnjeg restorana, pišu mediji.

Huligani Budućnosti su kako javljaju poljski mediji napali goste iz Poljske i na stadionu, pred početak utakmice, u trenutku kada su Poljaci unosili na stadion opremu fudbalera. Intervenisala je policija i rasterala huligane pendrecima, ali deo opreme i neke licne stvari fudbalera su ukradene, potvrdio je za Gazetu viborču Mazur.

Crnogorski mediji danas su izvestili da je grupa od oko 30 navijača Slaska, nakon pobede nad Budućnosću u Podgorici, napala crnogorske policajce na jednoj raskrsnici, prilikom napuštanja glavog grada Crne Gore. Prema navodima podgoričkih medija sukoba sa policijom bilo je i ispred stadiona Budućnosti, jer grupa navijača nije mogla da uđe na stadion, a među navijačima ima povređenih.

Slask je sinoć u Poodgorici u kvalifikacionoj utakmici za Ligu šampiona pobedio Budućnost sa 2:0. Revanš utakmica igra se za nedelju dana u Vroclavu.

  • 19.07.2012 09:55
    Magarčine
    Sad nek se češu kad budu išli na noge trenutno najvećim fudbalskim huliganima na svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.