VIDEO: Maratonac u 102. godini ide u penziju

Faudža Sing objavio je da odlazi u penziju i to "čim istrči još jedan maraton" - narednog meseca u Hong Kongu. Sing u aprilu puni 102 godine.
Faudža Sing objavio je da odlazi u penziju i to "čim istrči još jedan maraton" - narednog meseca u Hong Kongu. Sing u aprilu puni 102 godine.

Indijac koji živi u Velikoj Britaniji objavio je da "oseća kako ga godine sustižu" i da će otići u penziju pre nego što 1. aprila napuni 102. godine.

"Naravno, nastaviću da trčim najmanje četiri sata dnevno. Trčanje je moj život. Trčaću da bih inspirisao široke mase", rekao je vitalni maratonac.

Sing je počeo da trči maraton u 89. godini, a poslednji maraton je istrčao u Londonu prošle godine. On tvrdi da je veoma dobrog zdravlja i da nikada nije koristio lekove.

"Svakodnevno vežbam i pridržavam se pravilnog režima ishrane. Umesto velikih količina hrane, ja konzumiram velike količine sreće. Ljudi danas uglavnom odlaze u teretanu, ali smatram da su oni koji redovno vežbaju na način koji njima odgovara - emocionalno i fizički jaki. Nema bolesti ukoliko svakodnevno vežbate", otkrio je tajnu 101-godišnji Sik.

  • Petar

    25.01.2013 09:07
    Bravo! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet