Drogu sve češće kupuju preko interneta

Podaci prikupljeni u EU pokazuju da je praktično sve droge moguće kupiti preko interneta, uz dostavu poštom na kućnu adresu.

Podaci prikupljeni u EU pokazuju da je praktično sve droge moguće kupiti preko interneta, uz dostavu poštom na kućnu adresu.

Europol je, kako prenosi agencija Rojters, ranije upozorio da globalizacija i razvoj tehnologija otežavaju zaustavljanje trgovine drogama.

Evropski centar za praćenje droga i zavisnosti navodi da novi podaci ukazuju da sve više osoba koristi više droga odjednom ili jednu drogu često menja drugom.

Procenjuje se da se svake godine u EU konzumira 2.500 metričkih tona kanabisa vrednosti od 18 do 30 milijardi evra.

  • 05.02.2013 16:54
    http://www.tagesspiegel.de/politik/gruesse-aus-der-unterwelt-serbiens-premier-ivica-dacic-hatte-kontakt-zur-drogenmafia/7728818.html
  • LimanacNS

    05.02.2013 13:53
    @Anonimus i Veze Nemas
    NE sekirajte se.Uskoro će, u ime ljudskih sloboda, sve biti dozvoljeno. Pa, ko se u novonastaloj situaciji snađe, blago njemu/njoj.
  • veze nemas

    05.02.2013 12:09
    @ Anonimus
    A oni koji se zalazu za kriminalizaciju i war on drugs nisu svesni kakav pakao prave ne samo narkomanima, vec drustvu u celini

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.