Vozi autobus 130 na sat i šalje poruke sa dva mobilna

Vozač autobusa "Prometa" iz Makarske snimljen je kako tokom vožnje autoputem šalje istovremeno poruke sa dva mobilna telefona dok vozi 130 kilometara na sat.

Vozač autobusa "Prometa" iz Makarske snimljen je kako tokom vožnje autoputem šalje istovremeno poruke sa dva mobilna telefona dok vozi 130 kilometara na sat.

"Veruj mi da se nije rodio onaj ko bi ga mogao spasiti! Dobiće po kratkom postupku otkaz, pa neka budala gine dok stoku vozi, a ne moje putnike", poručio je Mate Jujnović, vlasnik "Prometa", piše "Slobodna Dalmacija".

"Otkaz mu ne gine. Jedino ga može spasiti ako će uskoro u penziju, pa da ga ove poslednje dane prebacim na lokalne linije. Da ga svi vide", kaže Jujinović, nakon što je video fotografije na kojima vozač laktovima drži volan dok palčevima piše na dva mobilna telefona odjednom.

"To je nemoralno i nedopustivo ponašanje. Iskreno najviše bih voleo da u Hrvatsku nikada nisam došao, jer na Novom Zelandu, gde sam radio 30 godina, niiko ne bi ni pomislio da uradi nešto slično", priča Jujinović i dodaje kako je teško sa slike reći šta on tačno radi, ali misli da ne šalje poruke, jer je toliko star da ni ne zna.

On misli da ga je neko nazvao i tražio nečiji broj, pa da je gledao u drugom telefonu da ga pronađe.

  • stefan

    15.09.2013 03:02
    ajde ljudi lakse male nepreterujte, ova fotografija nista neznaci ako je covek mozda 20 sekudni drzao mobilni i netreba ga osudjivati. i u ostalom da li je ugrozio nekoga to je ipak autoput svi znamo kako je voziti se po autoputu, mnogo bi bilo gore da istu stvar radi u gradu.
  • vjvd

    14.09.2013 13:37
    putevi su tamo extra, mozes voziti i butinama ako oces...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.